Štýlový street-food festival aký tu ešte nebol

slovakfoodtruckfest.sk

Gastronomické špeciality zo Slovenska aj zo sveta v unikátnych food-truckoch, spolu s bohatým program pre rodiny s deťmi, mladých aj návštevníkov mesta. A nielen to. Nezabudnite sa zastaviť!

Zabaviť sa a pochutnať si môžete 9 slovenských mestách: Bratislave, Trnave, Nitre, Piešťanoch, Trenčíne, Pezinku, Trenčianskych Tepliciach, Skalici, Topoľčanoch a postupne pribudnú ďalšie. Skvelé špeciality sa podávajú unikátnych food-truckoch. Sú to historické repliky áut a prívesov prispôsobených na podávanie jedál a nápojov. Môžete skúsiť všetko od burgrov, cez gyozu až po domáce párance, či lokše.

Prvý Slovenský Food Truck Festival prináša aj atraktívny program. Kuchárske show, animácie pre deti, známy moderátori, súťaže a zaujímavé koncerty. Projekt dohliada na ekológiu a udržateľnosť. používa sa 100% recyklovateľný spotrebný materiál a odpad je separovaný.

Viac o téme: #animaciepredeti #Bratislave #foodtruckfestival #kucharskeshow #Nitre #Pezinku #Piešťanoch #Skalici #sutazeazaujimavekoncerty #Topoľčanoch #trencianskychtepliciach #Trenčíne #Trnave #znamymoderatori