Grill & Beer Festival 2021 sa uskutoční už tento víkend v Parku Andreja Hlinku.

Facebook Grill & Beer Festival

GRILL & BEER FESTIVAL BRATISLAVA spája chutné jedlo s poctivým remeselným pivom. Na svoje si prídu hlavne gurmáni – mäsožráči.

Príďte hladní! Oddýchnite si, zabavte sa. Dobre sa napapajte. Keďže je leto, piknikujeme. Park Andreja Hlinku v Bratislave, časť Ružinov, je na to ako stvorený.

6 – 7. AUGUST 2021
piatok 16:00 – 22:00h
sobota 12:00 – 22:00h

? Pivovary:
?? Chernobeer
?? Kaltenecker
?? Parom
?? Bradáč
?? Generál
?? Damián kočovný pivovar a spriatelené pivovary
*Bavarian, distribútor Slovensko:
?? Ayinger Privatbrauerei
?? Schlenkerla
?? CAMBA
?? Pivovar Kamenice nad Lipou
?? Axiom Brewery
?? Pivovar Obora

? Food stánky:
? Legendary Farmhouse

Špeciálni hostia:
? GIN&TONIC BAR (SCHWEPPES CHILL ZONE) predstaví novinku ? Gordons Sicilian Lemon – prvý krát na Slovensku
? JACK DANIELS WHISKY BAR predstaví novinku ? Jack Daniels Apple – prvý krát na Slovensku

Šetríme prírodu, chránime vaše zdravie. Pivo sa čapuje vždy do čistých vratných festivalových pohárov. Záloha za pohár je 2€. Za túto službu si organizátor účtuje poplatok 1€. Touto sumou prispejete festivalu na úhradu čiastočných nákladov s tým spojených. Ďakujeme! Vstup je voľný! Rodiny s deťmi sú vítané. Dobrú chuť!

 

Záleží nám na vás, na vašom komforte, na vašom zdraví a preto musíme spoločne, v záujme všetkých, dodržiavať všetky aktuálne hygienické nariadenia:
1. Pivo sa čapuje výhradne do čistého pohára. Festivalové poháre budú vratné, na zálohu 2€. Z tejto sumy prispejete 1€ na čiastočné náklady s tým spojené. Ďakujeme!
2. Každý návštevník musí mať pri vstupe a pobyte na festivale prekryté horné dýchacie cesty ochranným rúškom, šatkou alebo šálom. Neplatí pri konzumácii a pití nápojov.
3. Každý návštevník si pri vstupe, aj počas festivalu, musí často dezinfikovať ruky.
4. Platí zákaz podávania rúk.
5. Odporúčame dodržiavanie rozstupov dva metre medzi osobami, neplatí to pre osoby žijúce v spoločnej domácnosti a partnerov.
6. Ak máte príznaky akútneho respiračného ochorenia, alebo zvýšenú telesnú teplotu, prosíme Vás zostaňte doma! Kontaktujte svojho ošetrujúceho lekára a opustite miesto festivalu.
Informácie budeme podľa aktuálnej situácie priebežne doplňovať. Pevne veríme, že aj napriek týmto opatreniam, spoločne s vami, opäť vytvoríme tú pravú a jedinečnú atmosféru. V mene všetkých pivovarov a food stánkov sa na vás veľmi tešíme. Na zdravie!

Viac o téme: #Beer #festival #food #grill-beerfestival2021 #jedlo #parkandrejahlinku #pivo