Prichádza druhá séria komiksového seriálu o mladej superhrdinke „STARGIRL II.“

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Stredoškoláčka Courtney Whitmoreová inšpiruje partičku mladých hrdinov k tomu, aby zastavili zločincov z minulosti. Seriál je hranou adaptáciou komiksu Stargirl, v ktorom sa predstavuje prvý tím superhrdinov zvaný Americký spolok spravodlivosti.

Superhrdinský seriál STARGIRL z produkcie Warner Bros. Television rozpráva o stredoškoláčke Courtney Whitmore (Brec Bassinger) a jej nevlastnom otcovi Patovi Duganovi (Luke Wilson). Sleduje, ako Courtney a jej partia nepravdepodobných mladých hrdinov nadväzujú na odkaz prvého tímu superhrdinov zo sveta DC – Amerického spolku spravodlivosti. V strhujúcej druhej sérii sa Courtney a jej priatelia stretnú s jedným z najdesivejších protivníkov z celej mytológie DC – temným a prehnitým Eclipsom. Nová séria bude k dispozícii na HBO GO od 11. augusta. Komiksová predloha STARGIRL z roku 1999 naštartovala kariéru jej autorovi Geoffovi Johnsovi, ktorý sa pri písaní nechal s láskou inšpirovať svojou sestrou, ktorá zahynula pri leteckej havárii v roku 1996.

V seriáli STARGIRL sa predstaví Brec Bassinger ako Courtney Whitmore/Stargirl, Luke Wilson ako Pat Dugan, Amy Smart ako Barbara Whitmore, Yvette Monreal ako Yolanda Montez/Wildcat, Anjelika Washington ako Beth Chapel/Dr. Mid-Nite, Cameron Gellman ako Rick Tyler/Hourman, Trae Romano ako Mike Dugan, Hunter Sansone ako Cameron Mahkent, Meg DeLacy ako Cindy Burman/ Shiv a Nick Tarabay ako Eclipso.

Producentmi STARGIRL sú showrunner Geoff Johns (Flash, Titans, Batwoman, Superman a Lois), Greg Berlanti (Arrow, Flash, Doom Patrol, Superman a Lois) a Sarah Schechter (Kung Fu, Futbalový talent, Legends of Tomorrow). Seriál na motívy postáv zo sveta DC produkujú spoločnosti Berlanti Productions a Mad Ghost Productions v spolupráci s Warner Bros. Television.

Viac o téme: #HBOGO #stargirlii