Beyoncé, JAY-Z a Childish Gambino sa spájajú v novej pesničke MOOD 4 EVA

Len rok potom, čo Beyoncé uviedla svoj hudobný film na Disney+ „Black is King“, kráľovná B vydala dva úžasné vizuály k skladbám „Mood 4 Eva“ a „OTHERSIDE“, aby divákom pripomenula oslnivý svet filmu.

V „Mood 4 Eva“ vystupuje jej manžel a hip-hopový magnát JAY-Z , Childish Gambino a Oumou Sangaré. V jednej scéne má Beyoncé na sebe trblietavé šaty z gepardím vzorom, sebavedomo stojí vedľa luxusného auta toho istého vzoru a zdanlivo stelesňuje „Mood 4 Eva“ tým najlepším spôsobom, ako vie.

Film slúžil ako vizuál k Disneyho albumu „The Lion King“ a predstavilo sa tu aj niekoľko významných hostí ako Blue Ivy, Pharrell Williams, Naomi Campbell, Lupita Nyong’o, Wizkid a Kelly Rowland.


SME (on behalf of Parkwood Entertainment/Columbia); BMI – Broadcast Music Inc., Polaris Hub AB, BMG Rights Management (US), LLC, Reservoir Media (Publishing), Sony ATV Publishing, ARESA, Warner Chappell, UMPI, IMPEL, PEDL, UMPG Publishing, and 6 Music Rig

Keď bol „Black is King“ prvýkrát vydaný, niektorí rýchlo kritizovali Beyoncé za „romantizáciu“ kontinentu namiesto toho, aby vrhli svetlo na históriu. Režisér filmu Kwasi Fordjour povedal: „Moja prvá reakcia na kritiku je, že tento film je zmesou fikcie a reality. Existujú časti tohto filmu, ktoré boli natočené na území Nigérie a také čo boli natočené na juhu Afriky. Ale je tu aj príbehový prvok, ako v každom filme. Toto nie je dokument, takže má v sebe aj prvky fantasy. Podľa mňa skutočnou reprezentáciou Afriky sú niektorí zo spolupracovníkov, ktorí do filmu vložili svoju víziu, a ozvučili album zvukmi odrážajúcimi Afriku. To je pre mňa skutočné. To je podľa mňa úprimné. Toto je reprezentácia, ktorá je potrebná na prelomenie bariér.“

Viac o téme: #Beyoncé #blackisking #mood4eva #novinka #OTHERSIDE #singel