Zmeraj si sily s inými pretekármi a zaži atmosféru svetovej L’Etape by Tour de France na Slovensku.

letapeslovakia.sk

Pridaj sa aj ty a zaži legendu s názvom Tour de France aj na Slovensku! „L’Etape“ je jediná športová udalosť, pri ktorej sa budeš cítiť ako ozajstný šampión a užiješ si jedinečnú atmosféru Tour de France.

„Tour de France sú najväčšie svetové cyklistické preteky. Každý rok ich vášnivo sledujú fanúšikovia na celom svete, takže sa prirodzene stali inšpiráciou pre vznik L’Etape by Tour de France“, ako povedal Christian Prudhomme, riaditeľ Tour de France. Táto séria podujatí sa vďaka tomu rozšírila do mnohých medzinárodných krajín ako Čína, Thajsko, Mexiko, Brazília a Austrália.

Spomedzi L’Etape pretekov na celom svete sa L’Etape du Tour de France v domovskej krajine Tour de France – Francúzsku – definuje ako „kráľovská etapa“, tzv. vlajková loď celého podujatia alebo to čo chce každý cyklista raz v živote zažiť. So svojím pelotónom 15 000 jazdcov a 50 národností je najväčším európskym cyklistickým podujatím. Jazda na rovnakej trati a za rovnakých podmienok ako šampióni Tour de France: toto je sľub, ktorý L’Etape du Tour de France dodržiava od roku 1993.


L’Etape by Tour de France

PRIDAJ SA AJ TY A ZAŽI LEGENDU S NÁZVOM TOUR DE FRANCE AJ NA SLOVENSKU! Uži si jediné cyklistické podujatie na svete, ktoré umožňuje pretekárom vcítiť sa do kože šampióna Tour de France a pretekaj spolu s bývalými šampiónmi Tour de France na trati navrhnutej odborníkmi z Tour de France, s vysokou úrovňou bezpečnosti a pretekárskej podpory od celého tímu organizátorov, s profesionálnou časomierou a súťažami nielen na celkové poradie. Zaži kráľovské vrchárske a šprintérske prémie, jedinečnú atmosféru a vášeň Tour de France s Expo pre každého fanúšika cyklistiky a predstavením histórie Tour de France, s bohatým cyklistickým festivalom s množstvom workshopov a predstavení, so zážitkom z nadýchnutia sa francúzskej kultúry, kuchyne a histórie, a hlavne s veľkým dobrodružstvom, ktoré zažiješ.

Viac o téme: #Bratislava #cyklistika #l-etape #podujatie #race #tourdefrance