Pravda, ktorá bola roky skrytá sa ukáže medzi Luna Parkom a Dolce Vita

Cosmopolitan

Luna Park je nový televízny seriál vyrobený v Taliansku, ktorý prichádza na Netflix a ktorý vás udrží prilepených k obrazovke. Prepletá sa v ňom minulosť a osudy skupiny ľudí, ktorí pracujú v zábavnom parku.

Seriál Luna Park má príchuť šesťdesiatych rokov a cukrovej vaty. Bude streamovaný 30. septembra 2021: po Generácii 56k, ktorá nás vrátila do deväťdesiatych rokov, po seriáli Zero, ktorý nás teleportoval na okrajové územie Milána medzi neviditeľných, po Curonovi venovanom talianskemu tajomstvu, je teraz na rade Luna Park, jeho svetlá, vírivé jazdy a samozrejme jeho záhady.

Prostredie seriálu tvorí nostalgický Rím vykryštalizovaný z výšky rokov Dolce Vita, ktorý je ideálny na vykresľenie príbehov troch veľmi odlišných rodín, a to v zábavnom parku aj mimo neho. Obsadenie Luna Park na Netflixe je plné hercov, ktorých sme už videli a milovali v iných blockbusterových sériách ako Suburra, Summertime a SKAM. Z pera tých istích autorov pochádza aj seriál Baby, ďalší taliansky úspech. Stručne povedané, má to všetko potrebné na ďalší úspešný projekt.


Netflix

Takže ostáva len čakať do 30. septembra 2021, aby ste videli, ako bude psychedelický a magický Rím spolu s mikrokozmom postáv Luna Parku uzavretý na malej obrazovke, aby nám porozprával príbeh niekoľkých generácií a ich minulosti, ktoré sú nerozlučne prepojené.

Viac o téme: #lunapark #Netflix #seriál #Taliansko