Osud celej galaxie leží na pleciach doktora Hari Seldona vo filme Foundation

Apple TV+ dnes predstavila upútavku na „Foundation“, veľmi očakávanú epickú ságu podľa rovnomennej nadčasovej trilógie Isaaca Asimova. Pozýva divákov z celej galaxie na vzrušujúcu a emocionálnu cestu skupiny vyhnancov, ktorí zisťujú, že jediný spôsob, ako zachrániť galaktické impérium pred zničením, je vzdorovať mu. Za pomoci vizionárskeho showrunnera a výkonného producenta Davida S. Goyera („Batman začína“, „Muž z ocele“) bude prvá séria „Foundation“ exkluzívne dostupná pre Apple TV+ na celom svete 24. septembra 2021.

Keď revolučný doktor Hari Seldon predpovedá blížiaci sa pád Impéria, vydá sa s partiou verných stúpencov do ďalekých končín galaxie založiť nadáciu v snahe prestavať a zachovať budúcnosť civilizácie. Vládnuci Cleoni, rozzúrení Hariho tvrdeniami, sa obávajú, že ich bezkonkurenčná vláda môže byť slabšia, pretože sú nútení počítať s potenciálnou realitou, že navždy stratia svoje silné dedičstvo.


Apple TV

Monumentálna adaptácia, predstavená medzinárodným obsadením vedeným nominantmi na ceny Emmy Jaredom Harrisom a Lee Paceom, spolu s vychádzajúcimi hviezdami Lou Llobellom a Leah Harvey, zaznamenáva príbehy štyroch jednotlivcov presahujúcich priestor a čas, prekonávajúcich smrtiace krízy, presúvajúcich lojalitu a komplikované vzťahy. V dráme Apple Original sa predstavia aj Laura Birn, Terrence Mann, Cassian Bilton a Alfred Enoch.

Viac o téme: #appletv #Foundation #seriál