Čarovná Juliette Binoche tak ako ju nepoznáte v dráme „WHO YOU THINK I AM“.

Straitstimes

Profesorka francúzskej literatúry po päťdesiatke Claire Millaud, loví mladšieho muža na Facebooku. Ten sa zamiluje do nádhernej dvadsiatky, ktorú zostavila z ukradnutých fotografií. Claire na druhej strane cíti skutočnú vášeň k mužovi, ktorého podviedla.

Ako naznačuje názov „Kto si myslíte, že som“, nie je to otázka, ale skutočné vyhlásenie o upravených a často úmyselne zavádzajúcich identitách nachádzajúcich sa na Instagrame a iných platformách sociálnych médií.

Alex (Francois Civil) miluje „Claire“, jej alter ego, a túži sa s ňou stretnúť v reálnom živote. Claire riskuje nielen odmietnutie, ale aj jeho hnev a znechutenie. Svojmu terapeutovi, ktorý ju práve obvinil zo života niekoho iného vysvetľuje: „Žijem život niekoho iného? Nie iného. Môj. Konečne môj.“


Movie Coverage

Režisér Safy Nebbou skúma nesúlad medzi skutočným a virtuálnym v chladnom a upravenom štýle, ktorý je často v rozpore so svetlejšími momentmi príbehu. Binoche podáva svoj najlepší výkon ako tajnostkárka Claire, žena žijúca medzi dvoma svetmi, ktorá sa snaží zabrániť tomu, aby medzi nimi múry padli.

Viac o téme: #dráma #juliettebinoche #whoyouthinkiam