Tajomstvo mojej kuchyne sa po letnej pauze vracia na obrazovky RTVS s ďalším prekvapením.

Filip Púchovský, RTVS

Divácky obľúbená relácia RTVS Tajomstvo mojej kuchyne sa po letnej pauze opäť vracia na obrazovky. Premiérovú reláciu uvidia diváci na Jednotke v nedeľu 5. septembra o 18.15 h a okrem skvelých receptov prinesie veľkú novinku v podobe novej kuchyne.

V úvode roka prebrala moderátorské žezlo po Kamile Magálovej dvojica Robo Papp a šéfkuchár Gabriel Kocák. Noví moderátori si rýchlo získali priazeň divákov a relácia sa aj po zmene teší veľkej popularite. Tvorcovia sa v novej sezóne rozhodli Roba s Gabom potešiť a pripravili pre nich veľké prekvapenie.

„Robo a Gabo sa svojich úloh v našej kulinárskej šou chopili s veľkým nadšením, humorom, typicky mužským nadhľadom a obdivuhodne intenzívnym prežívaním každej spoločnej chvíľky pri práci. Medzi divákmi si našli svojich fanúšikov, nás tvorcov to s nimi nesmierne baví, a tak sme sa po úvodnej sezóne rozhodli objednať úplne novú, šarmantnú a typicky mužskú kuchyňu, v ktorej sa naši chlapci budú cítiť ešte lepšie. Myslím si, že je úžasná a pevne verím, že sa bude páčiť aj našim divákom,“ hovorí dramaturgička relácie Adriana Hanzelová.

Moderátori v novej sezóne opäť privítajú množstvo zaujímavých hostí, ochutnajú fantastické recepty a spolu s divákmi si zaručene užijú aj nespočetne veľa príjemných chvíľ.

„Diváci našej relácie sa môžu na jeseň tešiť na nové svieže jedlá zo sezónnych surovín, skvelé domáce koláče a hlavne úplne novú, výborne vybavenú kuchyňu, z ktorej sa aj my sami veľmi tešíme a sa cítime sa v nej ako doma,“ dodáva Robo Papp.

Premiérovú časť Tajomstva mojej kuchyne uvidia diváci už v nedeľu 5. septembra o 18.15 h na Jednotke.

Viac o téme: #relácia #RTVS #tajomstvomojejkuchyne