Pre fanúšikov Lucifera nastal súdny deň. Luci uzatvára svoj pozemský život 6. sériou.

Finále seriálu Lucifer je konečne tu s trpko – sladkým koncom, ktorý určite urobí každého fanúšika šťastným. Trochu nás to rozosmeje, trochu rozplače a hlavne sa všetko poriadne zamotá a nakoniec to bude úplne inak ako sme všetci čakali. Ale nie je pochýb o tom, že toto je určite finále a už žiadne vzkriesenie nesmieme očakávať.

Čo sa teda presne stane? V zásade je tu veľa sentimentálnych fanfár, ale to je v skutočnosti dobré. Lucifer urobil to, čo ostatné seriály nedokázali, čo je uspokojivý koniec – taký, ktorý je sladší ako med, ale perfektne sa hodí na show ako celok.

Pozor spoiler!
Stretneme aj s novou postavou Rory (Brianna Hildebrand, Deadpool), rebelujúcim anjelom, ktorá tvrdí, že je Luciferova dcéra a mieni spôsobiť Luciferovi vážne problémy. Prichádza sled návratov do minulosti, aby sa predišlo nešťastiu v budúcnosti. Všetko však nakoniec vedie k tomu, že Lucifer konečne nájde zmysel svojej existencie a všetko je presne tak ako má byť.


ONE Media

6. séria Lucifera obsahuje 10 epizód, ktoré vás budú zabávať a každý jeden koniec vás bude nútiť pozrieť si ešte jednu epizódu. Nakoniec to dáte na jeden ťah a vaše oči budú presne také červené ako tie Luciferove. Bude to pekelná jazda.

Viac o téme: #6.séria #fantasy #Lucifer #romantický