Otis, Maeve a Eric sa vracajú na naše obrazovky v 3. sérii „Sex Education“.

townandcountrymag

Fantastickou správou je, že po nekonečnom čakaní je konečne známy dátum vydania 3. série seriálu „Sex Education“. Tá vyjde na Netflixe už 17. septembra 2021.

Radostná, ostro napísaná komédia o dospievaní a sexuálnej výchove bola jednou z mnohých seriálov na Netflixe, ktorých nová séria bola vďaka pandémii vyradená z programu. Ale šou sa nakoniec mohla vrátiť do výroby vo Veľkej Británii.

Po upútavke začiatkom tohto leta bol vydaný prvý úplný trailer k 3. sérii, ktorý ponúka množstvo tipov na to, čo príde. Zdá sa, že Moordale High zavádza školské uniformy spolu s politikou boja proti sexu zameranou na abstinenciu, ktorú Maeve (Emma Mackey) presne nazýva „zaostalá“. Medzi Otisom a Maeve, ktorej dlho očakávané stretnutie v minulej sezóne prekazil Maeveov zasahujúci sused Isaac (George Robinson), zavládlo napätie. Ukazuje sa zaujímavý pohľad na Aimee (Aimee-Lou Wood), ktorá sa zúčastňuje terapeutických sedení s Jean (Gillian Anderson).


Netflix

Podľa synopsy Netflixu to bude nová éra takmer pre každého. Otis má príležitostný sex po tom, čo minulú sezónu prišiel o panenstvo; Eric a Adam sú oficiálne priateľmi po dvoch sériách nevyriešeného sexuálneho napätia; Jean čaká dieťa, Aimee objaví feminizmus a Jackson sa zamiluje. A ten odkaz v hlasovej schránke od Otisa, ktorú Maeve nikdy nepočula, sa vráti do hry.

Viac o téme: #3-serianetflix #seriál #sexeducation