Americký spevák, skladateľ, herec a komik Oliver Tree sa drží na najvyšších priečkach rebríčkov.

Renáta Tomášová, Warner Music CZ

Ak sledujete rebríčky najprehrávanejších nahrávok v digitálnych službách ako Spotify alebo Apple Music, určite ste narazili na Life Goes On.

Aktuálne je singel amerického speváka, skladateľa, herca a komika Olivera Tree Nickella medzi tridsiatimi najatraktívnejšími skladbami na svete v oboch platformách, v globálnom prehľade Spotify Viral 50 je už tretí. Na Slovensku je v rovnakom rebríčku dokonca prvý! Asi to znamená, že sa to užívateľom Spotify páči a poslucháči ho poznajú.


WMG (v mene spoločnosti Atlantic Records); LatinAutorPerf, Sony ATV Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutor – SonyATV a spolky vlastníkov práv na hudbu (6)

Oliver Tree má bohatú hudobnú minulosť. Tvrdí, že prvý album nahral ako šesťročný. Rád preháňa a je veľmi autentický. Keď pred tromi rokmi točil video All That x Alien Boy, trvalo to deväť mesiacov, pretože celých päť strávil tréningom v monster truck aréne, aby všetky skoky a kúsky zvládol v klipe urobiť sám. Hudobne sa pohybuje medzi rôznymi žánrami, najnovšie sa mu páči v trapových beatoch, ktoré prepája s hudbou ovplyvnenou deväťdesiatymi rokmi. 

Viac o téme: #lifegoeson #olivertree