Dokument „Schumacher“ na Netflixe osvetľuje život a kariéru legendy Formuly 1.

Dokument pomocou doposiaľ nezverejnených záberov ponúkne fanúšikom nahliadnuť do notoricky utajeného Schumacherovho súkromného života a poskytne rozhovory s jeho rodinou a inými slávnymi menami motoristického športu.

Schumacher je pilot Formuly 1, ktorý sedemkrát vyhral majstrovstvá pilotov (spoločný rekord) a je jednou z najväčších osobností motoristického športu. Bezkonkurenčný za mokra, dominantný za sucha, Schumacher by vyhral za každých podmienok a na všetkých druhoch tratí.

V roku 2013 utrpel Schumacher počas lyžovania so svojou rodinou vážne zranenie mozgu. Pri lyžovaní v oblasti mimo zjazdovky si narazil hlavu do skaly, pričom napriek noseniu prilby utrpel zranenie. Potom, čo ho uviedli do navodenej kómy, bol nakoniec premiestnený domov, aby pokračoval v zotavovaní. Jeho stav je odvtedy prísne utajovaný a rôzne správy naznačujú, že nemôže chodiť a má problémy s komunikáciou. Jeho manželka Corinna hovorí, že Schumacher je „iný“, ale stále sa zotavuje. „Každý deň mi stále ukazuje, aký je silný,“ povedala agentúre Reuters.


Netflix

Dokument „Schumacher“ je na prvom mieste na Netflixe v kategórii najsledovanejších.

Viac o téme: #dokument #Netflix #Schumacher #životopisný