Rocková kapela Malý princ prichádza s novým singlom s názvom „Ako malý princ“.

Michaela Salajová

Rokmi osvedčená rocková kapela Malý Princ prichádza na jeseň 2021 s novým singlom. Skladba s názvom charakteristickým pre túto kapelu „Ako malý princ“ je prvou z pripravovaného albumu. Ak pôjde všetko podľa plánov hudobníkov uzrie tento album svetlo sveta a internetu už v priebehu roku 2022.

Kapela aj vo svojej najnovšej nahrávke zostáva naďalej verná zvuku a žánru, ktoré sú pre ňu typické, teda melodický rock a slovenské texty.

Najnovšia skladba predstavuje autorské dielo členov kapely. Do štúdia si však Malý Princ prizval aj dvoch špeciálnych hudobných hostí: na bicie hrá talentovaný Jakub Kačic, známy okrem iného aj z účinkovania v skupine Ľudové Mladistvá, a gitarové sólo v skladbe zložil a zahral Peter Šíma, ktorý skladbu aj produkoval a nahral vo svojom štúdiu MUSAE POLYMNIA v Moravskom Lieskovom.


kapela Malý princ

K novému singlu „Ako malý princ“ už vzniklo aj lyric video, ktoré je dostupné na webe. Chalani dúfajú a veria, že si poslucháči nájdu k novému singlu, ktorý je malou ochutnávkou ich novej tvorby, cestu a naladia sa tak na nový pripravovaný album.

Viac o téme: #akomalyprinc #malyprinc #novinka #singel