Spoločnosť NETFLIX si pre nás pripravila ďalšiu skvelú nádielku seriálov a filmov.

Spoločnosť NETFLIX si pre nás pripravuje ďalšiu skvelú nádielku seriálov a filmov ktoré by ste určite nemali premeškať. V pripravovaných seriáloch a filmoch plných akcie, drámy, napätia a humoru sa môžeme tešiť na známych hercov ako Melissa McCarthy, Dwayne Johnson, Gal Gadot, Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal, Ethan Hawke, Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett a Oscarom ocenenú Meryl Streep.

Poďme si teda predstaviť čo nás čaká:

22.9. / O love nacistov skrývajúcich sa v Španielsku po 2. svetovej nám porozpráva seriál „Jaguar“.

V seriáli Jaguar sa vydáme do Španielska v 60. rokoch, kde mnoho nacistov našlo útočisko po 2. svetovej vojne.
Isabel Garrido (Blanca Suárez), ktorá prežila tábor smrti v Mauthausene, sa pokúša chytiť Bachmanna, najnebezpečnejšieho muža v Európe, ale vo svojom osobnom poslaní si skríži cestu s inými agentmi, ktorí sa pokúšajú dosiahnuť spravodlivosť… Seriál Jaguar sľubuje byť jedným z najsilnejších španielskych sériálov na Netflixe doteraz. 

https://youtu.be/JrePpDrDU7Y

24.9. / Všetkých svojich divákov sa bude snažiť vystrašiť nový hororový seriál „Midnight Mass“.

Mike Flanagan už dvakrát vystrašil predplatiteľov Netflixu svojou hororovou sériou The Haunting of Hill House a The Haunting of Bly Manor a bude sa o to snažiť aj vo svojej najnovšej sérii, „Midnight Mass“.
Po príchode mladíka a otca Paula sa v meste začne diať séria nevysvetliteľných udalostí, ktoré by niektorí mohli označiť za zázraky. Ostrov Crockett, ktorý je očarený týmito zdanlivými zázrakmi, sa stáva čoraz náboženskejším miestom, čo vedie k tomu, že existujúce rozdelenie mesta je stále očividnejšie a silnejšie.

https://youtu.be/hCCsR0aCQmg

30.9. / Pravda, ktorá bola roky skrytá sa ukáže medzi Luna Parkom a Dolce Vita.

Luna Park je nový televízny seriál vyrobený v Taliansku, ktorý prichádza na Netflix a ktorý vás udrží prilepených k obrazovke. Prepletá sa v ňom minulosť a osudy skupiny ľudí, ktorí pracujú v zábavnom parku.
Seriál Luna Park má príchuť šesťdesiatych rokov a cukrovej vaty. Takže ostáva len čakať, aby ste videli, ako bude psychedelický a magický Rím spolu s mikrokozmom postáv Luna Parku uzavretý na malej obrazovke, aby nám porozprával príbeh niekoľkých generácií a ich minulosti, ktoré sú nerozlučne prepojené.

https://youtu.be/kzKBOIsR4x4

29.9. / „The Chestnut Man“ si získa srdcia všetkých milovníkov napätia.

Mladá detektívka Naia Thulin (Danica Curcic) sa spojí so svojím partnerom Markom Hessom (Mikkel Boe Følsgaard), aby našli vraha, ktorý na každom mieste svojho činu zanecháva svoju vizitku – gaštanovú bábiku. No čoskoro sa stane niečo nezvyčajné. Vyšetrovanie naberie na obrátkach, keď odhalia dôkazy spájajúce túto vraždu s dievčaťom – dcéry političky Rosy Hartung (Iben Dorner), ktoré sa pred rokom stratilo a bolo považované za mŕtve.

https://youtu.be/NLo7-XEpN44

24.9. / Melissa McCarthy v tragikomédii „The Starling“ ukazuje jedinečný pohľad na smútok a stratu.

Zatiaľ čo sa Jack lieči zo smútku v zotavovni, Lily si dáva za cieľ uzdraviť sa v skutočnom svete – čo ju vedie k útoku na škorca, ktorý si postavil hniezdo v blízkosti záhrady, ktorú sa snaží pestovať. Teritoriálny vták poskytuje trochu neočakávanú cestu jej smútku a odvahe uzdraviť svoje vzťahy a znova objaviť schopnosť milovať.

https://youtu.be/fYyImx_KXm4

12.11. / V akčnom thrilleri „Red Notice“ si zahrajú Gal Gadot, Ryan Reynolds a Dwayne Johnson.

Film rozpráva príbeh dvoch notoricky známych zločincov, Nolana Bootha – podvodníkia a Sarah Black – zlodejku umeleckých diel, ktorí spolu s agentom Johnom Hartley vytvoria nepravdepodobné spojenectvo v globálnej lúpeži. Traileri si môžete pozrieť množstvo humánneho humoru Jacka Reynoldsa a záblesky niekoľkých epických akčných scén, vrátane dramatického skoku cez vitráž.

https://youtu.be/hAvKekxaXco

1.10. / Jake Gyllenhaal ako policajný dispečer v trileri „The Guilty“ preberie núdzový hovor od unesenej ženy.

Napínavý thriller sa odohráva počas jedného rána v dispečerskom call centre 911, keď sa operátor telefonátu Joe Baylor (Jake Gyllenhaal) snaží zachrániť volajúcu ženu, ktorá je vo vážnom nebezpečenstve. Čoskoro však zistí, že nič nie je také, ako sa zdá…

https://youtu.be/7w9tumq4_34

24.12. / Netflix pripravuje jeden zo svojich najväčších filmov „Don’t Look Up“, v hlavnej úlohe ktorého sa predstaví Leonardo DiCaprio.

Okrem držiteľov Oscara Leonarda DiCapria a Jennifer Lawrence sú v hereckom obsadení aj Ariana Grande, Timothée Chalamet a Meryl Streep. Film, ktorý je popisovaný ako sci-fi čierna komédia, sleduje dvoch astronómov, ktorí sa pokúšajú všetkých presvedčiť o blížiacej sa kométe, ktorá prichádza na Zem.

Viac o téme: #don-tlookup #Jaguar #lunaparkom #midnightmass #rednotice #thechestnutman #theguilty #thestarling