Mike Flanagan, tvorca sérií „The Haunting…“ natočil nový hororový sériál „Midnight Mass“.

Mike Flanagan už dvakrát vystrašil predplatiteľov Netflixu svojou hororovou sériou The Haunting of Hill House a The Haunting of Bly Manor a bude sa o to snažiť aj vo svojej najnovšej sérii, „Midnight Mass“.

Aký je dej seriálu „Midnight Mass“? Flanaganove prvé dve série Netflix sa zamerali konkrétne na strašidelné domy, ale jeho najnovší projekt sa namiesto toho zameria na celú komunitu.

Dej sa má začať príchodom dvoch postáv: „zneucteného mladíka“ v podaní Zacha Gilforda („Lights Friday Night“, „The Purge: Anarchy“) a „charizmatického“ kňaza menom Otec Paul, ktorého hrá herec Hamish Linklater („Legion“, „The Big Short“). Títo dvaja sa zdajú byť najvplyvnejšími hráčmi v príbehu, ale ich motívy a zámery ešte nie sú odhalené.

Po príchode mladíka a otca Paula sa v meste začne diať séria nevysvetliteľných udalostí, ktoré by niektorí mohli označiť za zázraky. Ostrov Crockett, ktorý je očarený týmito zdanlivými zázrakmi, sa stáva čoraz náboženskejším miestom, čo vedie k tomu, že existujúce rozdelenie mesta je stále očividnejšie a silnejšie.


ONE Media

Seriál Midnight Mass uvedie Netflix už 24. septembra 2021.

Viac o téme: #horor #midnightmass #mikeflanagan #seriál