Sima Magušinová predstavila pieseň „Liptovské srdce“, ktorú napísala pre manžela.

Piesne Simy Magušinovej sú autentické a osobné, ale novinka Liptovské srdce je predsa len o trošku viac. Talentovaná speváčka a skladateľka ju prvýkrát zaspievala manželovi potom, ako si vyslúžili sviatosť manželstva. Klip sa natáčal v okolí Dolného Liptova a Sima sa v ňom predstavila v tradičnom liptovskom kroji.

Nevyšla zatiaľ na žiadnom nosiči a neverejnú premiéru má za sebou. Pieseň Liptovské srdce zložila Sima ako prekvapenie pre manžela. Úprimný text rozveselí aj chytí za srdce a chytľavá melódia vás roztancuje.

„Rozhodla som sa ju nahrať a hrávať aj na koncertoch, aby nie len môj manžel, ale aj ľudia vedeli, ako ho mám rada. V klipe mám oblečený vzácny liptovský kroj, ktorý mi požičala kamarátka a použili sme aj pár mojich súkromných záberov z mobilu. Zábery kvetov, ktoré vije moja kamarátka Pivonka sú symbolom malých krásnych neobyčajných vecí, ktoré v živote zažívame a ktorým dávame zmysel práve láskou.“ prezradila Sima Magušinová.


Sima Magušinová OFFICIAL

Mix aj master mal pod palcom Randy Gnepa a klip je už tradične z producentskej dielne Moovi. O pozitívnu náladu skladby sa pričlenila aj Simina kapela v zložení Maťko Zajko (gitara), Miško Šelep (kontrabas), Danko Špiner (klavír) a Igor “Ajdži” Sabo (bicie a perkusie). Pieseň Liptovské srdce je oddnes dostupná aj na všetkých digitálnych platformách.

Viac o téme: #liptovskesrdce #novinka #simamagusinova #singel