Do kín príde historická dráma SPENCER, ktorá mapuje tri dni života princeznej Diany.

Všetci jej hovorili ako sa má správať, čo má robiť, ako má vyzerať. Princezná Diana z Walesu však mala o svojom živote iné predstavy a chcela robiť vlastné rozhodnutia.

Historickú drámu Spencer má na svedomí čilský filmár Pablo Larraín. Hlavnú postavu Diany si zahrá známa americká herečka Kristen Stewart, ktorá sa hodí vynikajúco na túto postavu. Dokáže byť tajomná, krehká a nakoniec veľmi silná. Samotná herečka mala nárečového trénera, ktorý ju učil, aby mala prízvuk ako princezná Diana. Taktiež si spravila o princeznej rozsiahly prieskum. „Je to jeden z najsmutnejších príbehov aké kedy existovali a ja nechcem len hrať Dianu, chcem ju implicitne poznať,“ vyjadrila sa Kristen. 

Príbeh sa sústreďuje na tri kľúčové dni v živote zosnulej princeznej Diany (Kristen Stewart). Manželstvo princeznej Diany a princa Charlesa (Jack Farthing) už dávno vychladlo. Aj keď sa šíria zvesti o aférach a rozvode, na vianočné slávnosti v Queen´s Sandringham Estate sú všetci v pokoji spolu. Jedlo, pitie, streľba, lov, dodržiavajú sa dávne tradície. Diana túto hru pozná. Tento rok však bude iný. Film Spencer zobrazuje, čo všetko sa mohlo stať, počas tých pár osudových dní.

Spencer príde do kín 5. novembra 2021. Zatiaľ si nižšie môžete pozrieť trailer, v ktorom vás herečka Kristen v úlohe Diany určite upúta.

Viac o téme: #historickadrama #kristenstewart #pablolarrain #princeznadiana #Spencer