NIGHT TEETH je hororový triler, v ktorom upíri bojujú o moc.

Obyčajný šofér si uvedomí, že si ho najali nie úplne obyčajné zákazníčky. Keď na to príde, je už neskoro a pre záchranu svojho života sa spojí s upírkami.

Night Teeth vznikol vďaka filmovému režisérovi Adamovi Randallovi. Uvidíte v ňom známu filmovú hviezdu Megan Fox, ktorú ste mohli vidieť vo filme Transformers a Teenage Mutant Ninja Turtles. Hlavné postavy si zahrali Debby Ryan, Lucy Fry a Jorge Lendeborg Jr.

Benny (Jorge Lendeborg Jr.) robí šoféra na voľnej nohe. Najmú si ho dve ženy, Blaire (Debby Ryan) a Zoe (Lucy Fry), aby ich celú noc vozil po obľúbených nočných kluboch LA. Dve nádherné, spontánne a okúzľujúce dievčatá vyzerajú ako kamarátky, ktoré sa chcú ísť zabaviť. Za peknou tváričkou a pekným úsmevom sa však skrývajú doslova ostré zuby. Keď Benny zistí, že jeho zákazníčky sú storočné upírky, je už neskoro. Nechá sa strhnúť bojom o moc medzi mestskými upírmi a musí sa spojiť s dievčatami, aby zostal nažive.


ONE Media

Novinku Night Teeth si môžete pozrieť 20. októbra na Netflixe. Nižšie nájdete trailer, v ktorom uvidíte šialené sexi upírky.

Viac o téme: #adamrandall #Netflix #nightteeth #novinka