Pozrite si prvý trailer k filmu „Army of Thieves“, ktorý je prequelom k hitu Zacka Snydera „Army of the Dead“.

Zombie hit „Army of the Dead“ má prequel, ktorý príde na Netflix už v októbri. Matthias Schweighöfer je režisérom a hviezdou „Army of Thieves“, prípravného filmu k mimoriadne obľúbenému zombie filmu Zacka Snydera.

Schweighöfer hrá bankového úradníka Dietera, ktorý sa nechá vtiahnuť do dobrodružstva jeho života, keď ho záhadná žena naverbuje a pripojí sa k posádke najhľadanejších zločincov Interpolu, ktorí sa pokúšajú vykradnúť sériu legendárnych, ťažko prelomiteľných trezorov v celej Európe.

Scenár pochádza od Shaya Hattena, ktorý je spolu s Jobym Haroldom spoluautorom filmu „Army of the Dead“. Obsadenie filmu „Army of Thieves“ tvoria Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee, Stuart Martin, Guz Khan a Jonathan Cohen. Producentmi sú Zack Snyder, Deborah Snyder, Wesley Coller, Dan Maag a Schweighöfer z príbehu vytvoreného Snyderom a Hattenom.

Deborah Snyder nazvala tento film lúpežnickou romantickou komédiou a dodala: „Film sa odohráva v rovnakej časovej osi ako Army of the Dead, ale nie je to film o zombie. Odohráva sa to vo svete, kde zombie existujú a spôsobujú nestabilitu bankových inštitúcií, takže je to vhodná príležitosť na lúpež.“

O charaktere filmu (a režisérovi, ktorý ho hrá) Snyder povedal: „Dietera všetci milujú. Keď sme film testovali, bol jednou z obľúbených postáv. Je to skvelý režisér. Je to film menšieho rozsahu ako ‚Army of the Dead‘, ale pôsobí skutočne veľko.“


ONE Media

„Army of Thieves“ bude mať premiéru na Netflixe 29. októbra 2021.

Viac o téme: #akčný #armyofthieves #horor #krimi #Netflix