V novom seriáli „Welcome To Earth“ uvidíte Willa Smitha skúmať najskrytejšie tajomstvá sveta.

capitalxtra com

Disney+ a National Geographic odhalili prvý trailer k prichádzajúcemu seriálu, ktorý bude sledovať dobrodružstvo hollywoodskej hviezdy po celom svete.

53 -ročného Smitha prevedú akreditovaní cestovatelia pri skúmaní vzácnych a najväčších miest Zeme – vrátane jej najskrytejších tajomstiev. V dokumente uvidíme Willa skúmať hlboký oceán, sopky a duny, okrem iných vzácnych miest na Zemi. Smitha budú sprevádzať morský biológ a National Geographic Explorer Diva Amon, polárny expedicionista Dwayne Fields, inžinier a National Geographic Explorer Albert Lin, fotografka National Geographic Cristina Mittermeier a horolezec Erik Weihenmayer.

Will hovorí: „Musím sa priznať. Nikdy som nevyliezol na horu, nikdy som neplával v jazere. Raz som bol v jaskyni. Začínam si myslieť, že mi možno niečo chýba“.

Trailer ukazuje esteticky pôsobivé zábery plné prírody a jej veľkosti – vrátane vodopádov, jaskýň a vysokých hôr. „Myslíme si, že poznáme našu planétu, ale stále je potrebné objaviť tajný svet,“ hovorí Smith v polovici upútavky.


ONE Media

Seriál „Welcome to Earth“ bude k dispozícii na Disney+ v decembri 2021.

Viac o téme: #dobrodružný #dokument #welcometoearth #willsmith