STING vydáva nový singel „Rushing Water“ z pripravovaného albumu „The Bridge“.

Sting, 17-násobný držiteľ ceny Grammy, vydáva skladbu „Rushing Water“, zo svojho pripravovaného albumu The Bridge, ktorý má byť vydaný 19. novembra 2021 vydavateľstvom A & M/Interscope/Cherrytree Records.

Novú pieseň, ktorá je teraz k dispozícii na všetkých platformách digitálnych služieb, sprevádza výkonné, šerosvitové hudobné video režírované Ericom Ryanom Andersonom. Sting hovorí: „Pieseň „Rushing Water“ je vhodným začiatkom albumu, ktorý sa snaží preklenúť všetky drobné rozdiely, ktoré nás môžu rozdeľovať.“

Stingov nový týždenný webový televízny seriál „On the Bridge“ mal premiéru v utorok 28. septembra a ponúka intímny pohľad do hudobníkovho každodenného života, keď sa pripravuje na uvedenie nového albumu „The Bridge“. Na špeciálne požiadanie svojich verných fanúšikov Sting zverejní novú epizódu (2 – 3 minúty) výlučne na Sting.com každý utorok o 9:00/ET. Každá epizóda ostane dostupná výhradne pre členov fanklubu počas 24 hodín a potom bude k dispozícii na širšie sledovanie v stredu o 9.00 hod.


UMG (v mene spoločnosti A&M)

Všetky piesne albumu „The Bridge“ produkujú Sting a Martin Kierszenbaum, okrem piesne „Loving You“ od Stinga, Maya Jane Colesovej a Martina Kierszenbauma. Singel „Rushing Water“ si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: #album #novinka #rushingwater #singel #Sting #thebridge