Skvelá Amanda Seyfried, ako matka trpiaca popôrodnou depresiou, vo filme A MOUTHFUL OF AIR.

Byť matkou je úžasné. Začiatky materstva však môžu byť extrémne ťažké a naša myseľ môže upadnúť do veľkej depresie. Čo ak sa niečo stane, čo ak nie som dosť dobrá matka?

Dramatický film A Mouthful of Air (Dúšok vzduchu), vznikol na základe knižnej predlohy s rovnakým názvom. Pravdivý príbeh zo života napísala tá istá osoba, ktorá je zodpovedná aj za režírovanie filmu, Amy Koppelman. Bola to jej prvá kniha, vyšla v roku 2003. Rozoberá citlivú tému o matkách, ktoré trpia popôrodnou depresiou a snažia sa s ňou vyrovnať. S predstaviteľkou hlavnej postavy, Amandy Seyfried, majú jasný cieľ.

Amanda a ja dúfame, že príbeh Julie pomôže odstrániť stigmu duševných chorôb z materstva alebo prinajmenšom pomôže ženám otvorenejšie hovoriť o tom, aké strašidelné je byť matkou. Sme vďačné každému, kto nám pomohol dostať tento zmysluplný príbeh na plátno,“ povedala Koppelman. 

Julie Davis (Amanda Seyfried) je 26 ročná milujúca žena a matka svojho syna Teddyho. Píše najpredávanejšie a veľmi populárne detské knihy, ktoré pomáhajú deťom odbúravať strach. Ona sama však ukrýva temné tajomstvo, ktoré straší jej život a prenasleduje ju na každom kroku. Keď sa jej narodí druhé dieťa, do popredia sa dostáva neopísateľný strach, ktorý ovplyvňuje nielen ju ale aj život jej najbližších.


Movie Coverage

A Mouthful of Air príde do kín 29. októbra. Zatiaľ si nižšie môžete pozrieť zaujímavý trailer.

Viac o téme: #amandaseyfried #amouthfulofair #amykoppelman #dráma #movie