Marina Laduda prináša horúci videoklip „Some Worlds Crumble“, ktorý nesie ťažké pozadie vzniku!

JANA TRELLOVÁ, PR / BRAND MANGER RUKA HORE

Marina Laduda je nielen svojimi koreňmi, ale aj svojou tvorbou zaradená k speváčkam, ktoré majú špecifický prejav. Narodená v Kalifornii si svoju hudobnú kariéru presťahovala do Prahy, kde aktuálne pôsobí. Nová skladba „SOME WORLDS CRUMBLE“ však nesie trocha ťažké pozadie vzniku!

Marina vyrastala najprv striedavo v USA a na Slovensku, neskôr sa presťahovala do Prahy. Počas štúdia vynikala v umení, vyhrávala hudobné súťaže, aj preto sa zúčastnila oboch najväčších speváckych súťaží na Slovensku a v Čechách. Po súťažiach začala spolupracovať s hudobníkmi z celého sveta. Nový song „Some Worlds Crumble“ vznikal však dlhšie. Ide o skladbu, ktorej text odpočíval v zápisníku speváčky Mariny Ladudy takmer štyri roky. Pocity z detstva, či dospievania ovplyvnili vznik songu „Some Worlds Crumble“, ktorý má potenciál chytiť svojich poslucháčov za srdce. Práve vďaka tomu skúma speváčkina novinka na rozdiel od predchádzajúcich skladieb o čosi temnejšie a osobnejšie speváčkino vnútro. Videoklip tejto emotívnej záležitosti sa natáčal v priestoroch bratislavského Luna Baru a za jeho videoklipom stojí známy herec Noël Czuczor. Ten sa o režisérsku stoličku delil s Radoslavom Chovanom, ktorý sa zároveň postaral o strih videoklipu. Marina sa objavila aj v speváckych súťažiach a odvtedy sa jej hudobná kariéra rozbieha hlavne u našich susedov.

„Som nesmierne rada, že táto skladba je už vonku. Príbeh nielen tejto skladby vznikol, keď som sa vrátila do Kalifornie, aby som navštívila svoju rodinu a pri upratovaní garáže som narazila na škatuľu so svojimi starými vecami, ktoré ma priviedli na myšlienky napísať text“, hovorí o skladbe s ťažkým pozadím speváčka.


Marina Laduda

Skinny džínsy, želé náramky, vzorky parfumov Juicy Couture a ďalšie úvahy dali Maríne husiu kožu, keď sa prehrabávala v kartóne s nápisom „Marina’s Stuff, PRIVATE“. Najviac pocitov však vyvolal fuzzy ružový zápisník zastrčený medzi dve knihy Harryho Pottera. Keď listovala stránkami svojho starého denníka, v mysli sa preniesla do detstva, keď bol jej domáci život najbúrlivejší. Šikana v škole a urážliví nevlastní rodičia mučili mladé dievča až do stavu, že ju ochromili depresiou. Bolo ťažké čítať také explicitné opisy bolesti z ruky osemročného, desaťročného či dvanásťročného… Marina otvorila svoj nový spevník a napísala text na skladbu „Niektoré svety sa rozpadajú“. Na rozdiel od jej predošlých singlov „Almond Eyes“, „IDK Youa „Give it to me“ je Some Worlds Crumble jedným z jej najtemnejším a najosobnejším songom.

Viac o téme: #marinaladuda #novinka #singel #someworldscrumble