Držte si klobúky, prichádza veľkolepý western THE HARDER THEY FALL.

Akčná prestrelka sa môže začať! Na Starý Západ prichádza dramatická vzrušujúca jazda, ktorá rozdúcha krv medzi dvomi znepriatelenými gangmi. Dej poháňa pomsta, a to je vždy veľmi silná motivácia.

Nový pútavý western The Harder They Fall vznikol vďaka britskému režisérovi a hudobníkovi Jeymesovi Samuelovi, známym pod pseudonymom The Bullitts. Hlavné postavy si zahrajú známe tváre. Britský herec a hudobník Idris Elba, americká herečka a režisérka Regina Kingová a americký herec Jonathan Majors.

Príbeh je o väzňovi Rufusovi Buckovi (Idris Elba) a pomstiteľovi Natovi Lavovi (Jonathan Majors). Pred desiatkami rokov, Rufus zabil Natových rodičov. Sedí vo väzení, odkiaľ ho vyslobodí jeho gangsterská skupina. Keď sa to Natan dozvie, zostaví svoj bývalí gang, aby sa vrahovi svojich rodičov pomstil. Rufus je však pripravený a má svoju vlastnú družinu. Začína sa naháňačka a hra na myš a mačku, v ktorej je dôležité, kto má viac nábojov.


Netflix

Vzrušujúci western The Harder They Fall si môžete pozrieť na Netflixe 3. novembra 2021. Nižšie si zatiaľ môžete pozrieť trailer, ktorý vás zavedie do gangsterskej prestrelky.

Viac o téme: #idrisalba #jeymessamuel #thehardertheyfall #western