AC/DC prináša videoklip k piesni „Through The Mists Of Time“ z albumu „Power“.

sonymusic ca

Videoklip „Through The Mists Of Time“ je muzeálnou prehliadkou rokenrolu prostredníctvom neuveriteľnej histórie kapely. Na základe konceptu Angusa Younga, režisér Najeeb Tarazi a kreatívny riaditeľ Josh Cheuse použili zábery natočené Clemensom Habichtom každého z 5 členov kapely v 5 samostatných výhonkoch po celom svete.

V singli „Through The Mists Of Time“ z albumu „Power Up“ sa Brian Johnson zamýšľa nad tým, ako všetci starnú. Kým on a jeho spoluhráči boli kedysi mladí a energickí, teraz s nevyhnutným odstupom času sú seniorskou skupinou. Spevák AC/DC pre BBC povedal, že pieseň je „ódou na šťastné časy rokenrolu, keď sme boli mladí a hlúpi“.

Texty napísal vedúci gitarista Angus Young. Johnsoni sa chvel, keď nahrával túto pieseň, lebo myslel na zosnulého spoluzakladateľa a gitaristu skupiny Malcolma Younga. Angusov brat zomrel na následky demencie vo veku 64 rokov. Johnson povedal, že Malcolma v mysli stále vidí zakaždým, keď počuje hrať túto pieseň.


SME (v mene spoločnosti Columbia); SOLAR Music Rights Management, CMRRA, ASCAP, Sony ATV Publishing, UNIAO BRASILEIRA DE EDITORAS DE MUSICA – UBEM, LatinAutorPerf, LatinAutor – SonyATV, Australian Music Corporation Pty Ltd a spolky vlastníkov práv na hudb

„Kedykoľvek to počujem, stále mám husiu kožu,“ povedal. „Stále na neho myslím. Myslel som na neho, keď som to spieval. Sú to len veci o šťastných dňoch, keď sme prvýkrát v 80. rokoch začali, keď som prvýkrát prišiel do kapely. Pamätám si len tieto veľmi šťastné, bezstarostné dni. Angus odviedol skvelú prácu pri písaní textu. On a Malcolm boli nerozluční.“

Viac o téme: #AC/DC #Power #singel #throughthemistsoftime #videoklip