Populárni bratia Jonas Brothers prichádzajú s tanečnou novinkou „WHO´S IN YOUR HEAD“.

Aj keď letu už odzvonilo, Jonas Brothers nám ho pripomenú novou piesňou, ktorá má sviežu melódiu a chytľavé slová. V piesni spievajú o trápení sa s láskou, téma, ktorá je aktuálna nonstop.

Jonas Brothers je americká pop rocková kapela. Tvoria ju traja bratia, Kevin, Joe a Jonas. Okrem tvorby hudby si zahrali aj vo filme z produkcie Disney Channel, v muzikáli Camp Rock (2008) a následne aj v jeho pokračovaní. Ako kapela spolu pôsobili od roku 2005 až 2013, následne sa však rozpadli. Každí vyskúšal vlastnú tvorbu a v roku 2019 sa opäť vrátili na pódium ako Jonas Brothers. Ich rozhodnutie spievať opäť spolu sa stretlo s obrovským nadšením fanúšikov. Skladba s ktorou sa vrátili „Sucker“, má vyše 6 miliónov pozretí na youtube.

Kapela zatiaľ vydala 5 albumov: It’s About Time (2006), Jonas Brothers (2007), A Little Bit Longer (2008), Lines, Vines and Trying Times (2009) a Happiness Begins (2019).

Pohybová novinka „Who´s In Your Head“ vyšla 17. septembra 2021. Pustiť si ju môžete nižšie, v klipe uvidíte aj jedinečných bratov Jonasovcov.

Viac o téme: #jonasbrothers #novinka #popmusic #rockmusic #who-sinyourhead