Sci-fi príbeh „Finch“v hlavnej roli Tomom Hanksom, hovorí o priateľstve človeka, psa a robota.

movieinsider, whattowatch

Tom Hanks hrá úlohu Fincha, inžiniera robotiky, ktorý ako jeden z mála prežil kataklyzmatickú slnečnú udalosť, ktorá spustošila svet.

Finch, ktorý už desaťročie žije v podzemnom bunkri, si však vybudoval vlastný svet, ktorý zdieľa so svojim psom Goodyear. Finch je však nevyliečiteľne chorý a jeho čas sa kráti. Preto vytvára robota, ktorý dohliadne na Goodyear, keď už on nebude môcť. Keď sa trojica vydáva na nebezpečnú cestu na pustý americký západ, Finch sa snaží ukázať svojmu „výtvoru“, ktorý si hovorí Jeff, čo to znamená užívať si radosti a zázraky života. Učí ho stať sa dostatočne ľudským na to, aby sa mohol starať o Goodyear. A samotný Goodyear sa musí naučiť svojho nového pána prijímať a dôverovať mu.

Finch je dobrodružstvom v epickom meradle a ukazuje nerozbitné puto medzi ľuďmi a ich spoločníkmi, či už domácimi miláčikmi alebo aj umelou inteligenciou.


ONE Media

20. septembra vyšiel prvý trailer k filmu Finch, ktorý ukazuje očarujúce predstavenie Toma Hanksa, ktorý interaguje so svojim psom a novovytvoreným robotom a zároveň sa musí vysporiadať s náročnými podmienkami postapokalyptického sveta. Apple TV+ stanovil dátum vydania na 5. novembra, pričom bude k dispozícii výlučne iba v streamovacích službách. V súčasnosti sa neplánuje príchod tohoto filmu do kín.

Viac o téme: #appletv #FInch #scifi #tomhanks