Depeche Mode onedlho vydá vylepšenú verziu albumu „101“ ako Deluxe Box Set & Blu-Ray.

superdeluxeedition com, wikipedia

101 je koncertný album a dokumentárny film skupiny Depeche Mode, vydaný v roku 1989. Zaznamenáva ich americké turné k vydanému albumu „Music for the Masses“ z roku 1988 a posledný koncert v Pasadene v Kalifornii na štadióne Rose Bowl.

Začiatkom decembra vydajú Depeche Mode luxusnú krabicovú edíciu tohto albumu/dokumentu. Toto opätovné vydanie bude „starostlivo vylepšené“ pomocou 4k skenov pôvodných filmových kotúčov na vytvorenie novej HD edície.

Dokument „101“ režíroval uznávaný filmársky tím manželov D. A. Pennebaker a Chris Hegedus s kreatívnym príspevkom od Depeche Mode, ktorý usporiadal exkluzívnu súťaž pre fanúšikov a ako výhru im ponúkol vystúpenie v tomto dokumente. 101 výhercov tejto súťaže cestuje po Amerike, aby sa zúčastnili významného koncertu Rose Bowl skupiny Depeche Mode.

Balenie obsahuje Blu-ray, 2DVD a 2CD. Na diskoch CD je pôvodné vydanie 20 skladieb z albumu 101, pričom 2DVD v súprave obsahujú pôvodné doplnky z vydania 101 z roku 2003 (komentáre, rozhovory atď.). Na DVD si budete môcť pozrieť aktualizovanú verziu filmu. Tri bonusové predstavenia sú naopak k pozretiu na Blu-Ray. Sada boxov navyše obsahuje 40-stranovú fotoknihu, repliku pôvodného amerického filmového plagátu (50,8 x 76,2 cm), 16 stránkovú knihu Antona Corbijna a kartu poskytujúcu prístup k sťahovaniu 4K filmu, bonusových predstavení a 24-bitových zvukových súborov.


Depeche Mode

Deluxe Box Set & Blu-Ray „101“ box bude vydaný 3. decembra 2021. K dispozícii bude aj samostatný Blu-ray alebo 2DVD sady.

Viac o téme: #101 #4K #album #deluxeboxset-bluray #depechemode #novinka