Neuveriteľný a nadmieru oceňovaný seriál „Money Heist“ sa blíži ku koncu.

thetealmango com

Piata sezóna Money Heist je v skutočnosti poslednou sezónou tohoto seriálu. Ako všetci vieme, sezóna bola rozdelená na dve polovice. Prvá časť piatej série bola vydaná 3. septembra 2021. A drvivá väčšina z nás ju už sledovala jedným dychom. Druhá časť už nie je ďaleko, a my sa na to tešíme.

Money Heist, známy aj ako La Casa De Papel, sa vysiela od roku 2017 a zaznamenal obrovský úspech. Piata sezóna Money Heist sa rozbehla rýchlo s akčným prvým polčasom, ktorý obsahuje množstvo zvratov, neuveriteľných súbojov, výbuchov a mnoho ďalších.

Pozor spoiler! 1. polovica začala bojmi a vzrušením, pričom armáda bola pripravená zasiahnuť a profesora držala v zajatí bývalá dôstojníčka Alicia. Napätie medzi posádkou začalo narastať a dokonca aj profesor nebol schopný pomôcť. Nie je jasné, či profesor a Alicia nájdu konsenzus, alebo či by ho Sierra bez ohľadu na jeho pomoc pri pôrode jej dieťaťa odovzdala úradom. Fanúšikovia netrpezlivo očakávajú potvrdenie, či Arturo Román, ktorého nikto nemá rád, prežije poslednú sezónu, keďže ho Monica postrelila, aby všetkých zachránila. 


Netflix

My veríme, že Profesorovi sa podarí všetkých zachrániť a pointa seriálu bude naplnená. Posledná sezóna prichádza 3. decembra 2021 na Netflix.

Viac o téme: #akčný #krimi #moneyheist #seriál #triler