Ďalšia kapitola úspešného hororu „HALOWEEN ZABÍJA“ príchádza do našich kín.

Niektoré netvory je nemožné zabiť. Michael Myers, legendárny tichý zabijak s bielou maskou, úspešne uniká už vyše štyridsať rokov. Horor Halloween zabíja je ďalšou kapitolou v úspešnej a mimoriadne húževnatej sérii.

Laurie Strode (Jamie Lee Curtis) tak dlho utekala pred tichým vraždiacim monštrom menom Michael Myers, až sa rozhodla zmeniť taktiku. Prestala utekať, začala bojovať a nalákala Michaela do dokonalej pasce. Tá síce vyšla, ale… Príbeh filmu Halloween zabíja začína v okamihu, keď predchádzajúci film skončil. Ťažko zranená Laurie odchádza v sprievode dcéry a vnučky do nemocnice a v protismere sa k jej horiacemu domu rútia hasiči. V jeho útrobách je v ohnivom pekle uväznený zabijak, ktorý ju prenasledoval celý život.

Bohužiaľ, nielen mačky majú sedem životov. Ubehne pár minút a Michael Myers už zase chodí ulicami mesta, ktoré sa pripravuje na halloweensku noc, a úspešne zvyšuje počet svojich obetí. Správa o tom, že z jej pasce unikol, sa dostane aj k Laurie, ktorá si je istá, že keď Michaela porazila raz, porazí ho aj druhý raz. Len bude potrebovať pomoc. Bude ale nutné presvedčiť obyvateľov mestečka, aby sa Myersa prestali báť.

Viac o téme: #haloweenzabija #kino #premieryvkinach