Sem Torre feat. Jolie prichádza s piesňou venovanou láske, Infinite Love.

Bryndák Records, s.r.o.

Horúca novinka „Infinite Love“, je druhou skladbou po „Cool Summer“, ktorá vychádza v našom hudobnom vydavateľstve od Sem Torre a úžasnej speváčky Jolie.

Sem Torre je švajčiarsko-taliansky producent elektronickej hudby. Narodil sa v decembri 1980 vo Švajčiarsku, ale vyrastal v Taliansku. V roku 2015 začínal ako sólový producent pod menom Sem Torre. Má rád všetky hudobné štýly, ale hlavne tanečnú hudbu, ktorá ho fascinuje už od útleho veku a má pre tento štýl hudby vynikajúce produkčné schopnosti. Spolupracuje tiež s niekoľkými skladateľmi a textármi, hlavne so ženskými vokálistkami. Jeho hlavným poslaním pri komponovaní je poslať pozitívnu emóciu svojím fanúšikom.

V roku 2015 začína Jolie pracovať s Phonatom, umelcom z vydavateľstva Owsla (značka Skrille’ꜱ Label) na piesni “Fire“, ktorá mala na Youtube viac ako 600K zhliadnutí. V marci 2017 bol singel “Fire“ zaradený do epizódy “Exodus“ televíznej série “Supergirl“. Nasleduje hit “The Road Jack“ od Ray Charlesa a v roku 2018 Joe naspievala skladbu “Rebel Love“ s projektom PLS & TY.


Bryndák Records

„Infinite Love“ je zároveň pilotný singel z pripravovaného EP „Infinite Love“, ktorý vyjde 19. novembra 2021.

Viac o téme: #infinitelove #Jolie #novinka #semtorre #singel