John Mellencamp a Bruce Springsteen sa prvýkrát spojili v novej skladbe „Wasted Days“.

Skladba „Wasted Days“ je v strednom tempe a podľa oficiálnej webovej stránky speváka a skladateľa je prvou ukážkou pripravovaného 25. albumu Johna Mellencampa.

Pieseň bola zverejnená spolu s oficiálnym videoklipom, ktorý dvojica nakrútila v New Jersey. Video režíroval a produkoval Springsteenov dlhoročný spolupracovník Thom Zimny.

Vo Wasted Days dvojica spieva o tom, ako čo najlepšie využiť čas, ktorý máme. „Koľko leta ešte zostáva?“ „Koľko dní je zbytočných?“ pýta sa Mellencamp na začiatku piesne. Springsteen potom spieva: „ Kto preboha stojí za náš čas? Je tu srdce, ktoré môžem nazvať mojím?“


UMG (v mene spoločnosti John Mellencamp PS)

Springsteen nedávno ohlásil vydanie koncertného filmu a živého albumu The Legendary 1979 No Nukes Concerts, zachytávajúceho benefičné predstavenia Bruce Springsteena a The E Street Band, ktoré boli natočené pre koncertný dokument No Nukes z roku 1980. Jeho posledným albumom bol Letter to You z roku 2020 . Zatiaľ čo Springsteen a Mellencamp pred „Wasted Days“ nikdy nespolupracovali na novej hudbe, títo dvaja speváci a skladatelia spolu vystupovali v newyorskom Beacon Theatre v roku 2019.

Viac o téme: #brucespringsteen #johnmellencamp #novinka #singel #wasteddays