Just Beyond je hororovo – komediálny televízny seriál na Disney+.

Seriál „Just Beyond“ vychádza z knižnej série od Stineho a sľubuje, že bude kombináciou hororu a komédie, vďaka čomu bude rovnako príťažlivý pre staršie publikum, ako aj pre mladších divákov. Seriál sa bude zaoberať všetkými druhmi plíživých situácií, od čarodejníc, duchov, príšer a dokonca aj mimozemšťanov.

Séria sa dostala do popredia, pretože využíva nadprirodzené príbehy na ilustráciu každodenných výziev mládeže tým, že sa dotýka tém, ako sú úzkosť, šikanovanie, tlak rovesníkov a strach. Vytvára správnu rovnováhu medzi strašidelnými a podnetnými myšlienkami, pretože si kladie za cieľ vyzvať svoje publikum, ale nie ho zahltiť.

Všetkých osem epizód bude sprístupnených naraz. „Just Beyond“ je antologickou sériou, takže stratégia z týždňa na týždeň, ako to u ostatných Disney+ seriálov býva, by nebola tá najlepšia. Ak hľadáte niečo strašidelné, ale nie príliš desivé na to, aby ste to v halloweenský večer prehnali, možno máte šťastie na „Just Beyond“.

V každej epizóde sa objaví množstvo mladých hercov a herečiek. McKenna Grace bude hrať v prvej epizóde. Grace sa objavila už vo viacerých filmoch a seriáloch ako „The Haunting Of Hill House“, „Annabelle Comes Home“, „Captain Marvel“.


Disney Plus

Séria Just Beyond vyšla 13. októbra 2021 na Disney+.

Viac o téme: #Disney #horor #justbeyond #komédia