Dráma „The Unforgivable“ v hlavnej roli so Sandrou Bullock už onedlho na Netflixe.

Ruth Slater (Sandra Bullock) je prepustená z väzenia po odpykaní si trestu za násilný zločin. Opäť sa dostáva do spoločnosti, ktorá jej však odmieta odpustiť jej minulosť. Tvárou v tvár prísnemu odsúdeniu na mieste, ktorému kedysi hovorila domov, je jej jedinou nádejou na vykúpenie nájdenie odcudzenej mladšej sestry, ktorú bola nútená opustiť.

Hlavnú rolu si zahrá Sandra Bullock, ktorá o svojej postave povedala: „Moja postava je už 20 rokov vo väzení za dosť ohavný zločin. Je veľa ľudí, ktorých životy ovplyvnil zločin, ktorý spáchala. S jej prepustením je spojeného veľa hnevu, nenávisti, horkosti a bolesti. Chce nájsť jedinú osobu, jedinú rodinu, ktorú mala, keď sa dostala do väzenia. Vy sa však stále pýtate: „Prečo ju nemôže nechať ísť? Aj ona bola traumatizovaná jej činmi! Nech prestane znova ubližovať týmto ľuďom.“ Odhalenie pozadia príbehu o tom, prečo urobila to, čo urobila, je svojím spôsobom triler. Je to záhadná vražda v rámci komplexnej drámy postáv“.

Film napísal Peter Craig, Hillary Seitz a Courtenay Miles a vychádza z rovnomennej britskej minisérie z roku 2009, ktorú napísala Sally Wainwright. V hlavných úlohách budú hrať Sandra Bullock, Vincent D’Onofrio, Jon Bernthal, Richard Thomas, Linda Emond, Aisling Franciosi, Rob Morgan a Viola Davis.


Netflix

„The Unforgivable“ uvidíte vo vybraných kinách od 24. novembra a na Netflixe 10. decembra 2021.

Viac o téme: #dráma #Netflix #sandrabullock #theunforgivable