Lady Gaga, Adam Driver a Jared Leto v skutočnom príbehu talianskeho módneho impéria „House of Gucci“.

Forum Film, harpersbazaar

„House of Gucci (Klan Gucci)“ je inšpirovaný šokujúcim skutočným príbehom impéria talianskeho módneho domu. Tri desaťročia rodinnej histórie, v ktorej nechýba láska, zrada, dekadencia, pomsta ani vražda, skladajú dohromady mozaiku toho, čo všetko so sebou nesie slávna značka Gucci.

Držiteľka Oscara, Lady Gaga, si zahrá Patriziu Reggianiovú, ktorá bola odsúdená na 29 rokov väzenia za prípravu atentátu na svojho bývalého manžela, dediča módneho impéria Gucci Mauricia Gucciho v roku 1995. Súdny proces bol ako telenovela zo skutočného života a uchvátil krajinu škandalóznymi príbehmi o nevere, mimoriadnom bohatstve, pomstychtivosti, značkovej obuvi a psychotickom spolupáchateľovi. Reggiani bola ohováraná tlačou, ktorá ju nazvala „Vedova Nera“, čiže Čierna vdova, a vykreslila ju ako zatrpknutú, chamtivú, opovrhovanú ženu, ktorá konala z pomsty a nenávisti.


Movie Coverage

Vo filme účinkujú Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Al Pacino a Salma Hayek pod režisérskou taktovkou Ridleyho Scotta. Klan Gucci prináša do kín Forumfilm od 25. novembra 2021.

Viac o téme: #adamdriver #alpacino #dráma #houseofgucci #jaredleto #jeremyirons #klangucci #krimi #ladygaga #salmahayek #triller #životopisný