Speváčka Laura Belicová predstavuje svoju hudobnú novinku Neboľ ma.

Martin Chudík

Mladá talentovaná speváčka, Laura Belicová, známa tiež z účinkovania v talentových súťažiach ako Mini Talent Show, Slovensko má talent či Česko Slovenská SuperStar a vystupovaním s kapelou Starmania, prichádza s novým singlom, ktorý nesie názov Neboľ ma.

Hudbu k piesni zložila speváčka a o text sa postaral textár a básnik Martin Chudík, s ktorým v minulosti spolupracovala aj pri vianočnej skladbe Snehová pošta. Skladbu produkoval Vladislav Leškovský (Whatever studio). Pieseň Neboľ ma je príbehom o vytrácajúcej sa láske. Cítiť v nej sklamanie, okamih beznádeje, no zároveň aj svetlo, ktoré uvidíme len vtedy, keď vystúpime z tieňa, ktorý nás pohltil. Neboľ ma je akousi tajnou skrinkou, ktorú v sebe nosíme aj po dlhých rokoch a otvoríme ju vždy vtedy, keď sa snažíme poučiť z chýb minulosti, aby sme dokázali milovať ešte úprimnejšie.

„Keď pôjdem po ulici a náhodou ho stretnem, už ma to nebude tak bolieť, pretože skladbou Neboľ ma som mu odpustila a seba vyliečila,“ dodáva Laura Belicová.


Laura Belicova

Laura Belicová doposiaľ vydala single Srdce, O menách hviezd či vianočnú pieseň Snehová pošta, ktorá v súťaži autorských piesní Ružinovská lýra 2018 získala Cenu starostu mestskej časti Ružinov.

Viac o téme: #laurabelicova #nebolma #novinka #singel