Druhá séria fantasy seriálu The Witcher sa blíži, fanúšikovia sa majú na čo tešiť!

Obávaný, silný a mocný zaklínač Geralt z Rivie je späť. Taktiež sa môžeme tešiť na mladú princeznú Ciri a prefíkanú, krásnu a mocnú čarodejnicu Yennefer. Nebude chýbať ani jedinečný a priateľský trubadúr Blyskáč.

The Witcher je americký dobrodružný fantasy seriál, ktorý vznikol na základe literárnej predlohy, ktorú napísal poľský spisovateľ Andrzej Sapkowski. Prvá séria vyšla v roku 2019 a má obrovský úspech. Druhá séria vyjde v decembri tohto roku. Uvidíme v nej všetky hlavné postavy na pribudnú nové. Príbeh sa posunie ďalej a ukáže nám, ako sa zamiešajú karty osudu.

V prvej sérii sme sa zoznámili s hlavnými postavami a bol načrtnutý príbeh a spojitosť medzi nimi. Kráľovstvo Cintra bolo zničené nemilosrdným vojskom Nilfgaardu. Princeznej Ciri (Freya Allanová) sa podarí utiecť a nájde mocného zaklínača Geralta (Henry Cavill), ktorý je jej osudom. Geralt sa ju zaviaže chrániť a zoberie ju k ostatným žijúcim zaklínačom. Spolu ju všetci trénujú a pripravujú na boj. Ciri má však veľmi nebezpečnú moc, ktorú nevie ovládať a dostáva sa na povrch. Na konci prvej série vidíme čarodejnicu Yennefer (Anya Chalotrová), ako všetku svoju moc využije pri boji s Nilfgaardom. Našťastie prežije, avšak skončí v zajatí nepriateľského vojska. V zajatí sa ocitne aj trubadúr Blyskáč (Joey Batey), ale niekde úplne inde. Hovorí sa o konci sveta a nad postavami visí dávne proroctvo, ktoré všetko zmení.

Druhú sériu The Witcher si môžete pozrieť na Netflixe 19. decembra 2021. Nižšie zatiaľ nájdete trailer, ktorý sľubuje viac napätia a drámy.

Viac o téme: #2.séria #dráma #fantasy #henrycavill #thewitcher