Nechajte sa unášať rytmickou novinkou „OH NA NA“, ktorú vytvorili Camila Cabello, Myke Towers a Tainy.

Čo dokáže naša predstavivosť, keď jej trošku pomôžeme ? Spievajú o tom dva hlasy, ktoré sú rozdielne a predsa spolu vynikajúco ladia.

Camila Cabello je mladá, 24 ročná talentovaná speváčka a skladateľka. Do hudobného povedomia sa dostala ako členka dievčenskej skupiny Fifth Harmony, ktorá vznikla v roku 2012. Presadzovať sa začala, keď odišla zo skupiny a nahrala viacero spoluprác, napr. skladbu „Bad Things“ s Machine Gun Kelly. V roku 2016 vydala prvý sólový singel „Crying in the Club“. Sústreďuje sa najmä na tvorbu latinskoamerickej hudby. Svoj debutový album „Camila“ vydala v roku 2018 a umiestnil sa na prvej priečke amerického rebríčka Billboard 200. V roku 2019 naspievala pieseň „Señorita“ so spevákom Shawn Mendens, ktorá mala veľký úspech. Najnovšie žiari v novom muzikálovom spracovaní Popolušky (2021) ako samotná Popoluška.

Myke Towers je mladý, 27 ročný  portorický rapper, spevák a skladateľ. Známy je jeho hudobný album „El Final del Principio“, ktorý vyšiel v roku 2016. Spolupracoval s Bad Bunny na piesni „Estamos Arriba“ vydanej v roku 2019. Jeho prvý štúdiový album „Easy Money Baby“ vyšiel v roku 2020 a druhý album „Lyke Mike“ vyšiel tento rok.  

Tainy je umelecké meno portorického hudobného skladateľa a producenta Marca Masís. Jeho vášňou a hudobným zameraním je reggaeton. Už viac ako desať rokov je producentom pre najväčších umelcov reggaetonu ako Daddy Yankee, Wisin & Yandel, Don Omar a ďalší. Tainy je opakovaným víťazom cien Grammy BMI Award.

Hudobná novinka Oh Na Na vyšla 29. októbra 2021. Nižšie si ju môžete pustiť a tancovať do jej rytmu.

Viac o téme: #camilacabello #myketowers #novinka #ohnana #Tainy