Voľné pokračovanie kultového seriálu SEX V MESTE prichádza v decembri na HBO GO pod názvom AKO TO BOLO ĎALEJ.

Bohuš Mäsiarčik, Top Of Mind

Desaťdielny pôvodný seriál AKO TO BOLO ĎALEJ, nová kapitola Sexu v meste z produkcie HBO Max od producenta Michaela Patricka Kinga bude na HBO GO uvedená dvoma časťami VO ŠTVRTOK 9. DECEMBRA. Nadväzujúcich osem častí bude postupne uvádzaných každý týždeň vo štvrtok.

Seriál AKO TO BOLO ĎALEJ, nová kapitola Sexu v meste z produkcie HBO Max nadväzuje na úspešný seriál HBO Sex v meste z dielne producenta Michaela Patricka Kinga a sleduje priateľstvo Carrie (Sarah Jessica Parker), Mirandy (Cynthia Nixon) a Charlotte (Kristin Davis) na ich zložitej životnej ceste po tridsiatke a ešte zložitejšej ceste po päťdesiatke.


HBO CZSK

V seriáli sa objaví už skôr oznámené herecké obsadenie: Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Chris Noth, Mario Cantone, David Eigenberg, Willie Garson a Evan Handler.

Na seriáli sa podieľajú ako producenti: Sarah Jessica Parker, Kristin Davis, Cynthia Nixon, Julie Rottenberg, Elisa Zuritsky, John Melfi a Michael Patrick King. Scenáristi: Michael Patrick King, Samantha Irby, Rachna Fruchbom, Keli Goff, Julie Rottenberg a Elisa Zuritsky. Za vznikom seriálu HBO Sex v meste podľa knižnej predlohy spisovateľky Candace Bushnell stojí Darren Star.

Viac o téme: #akotobolodalej #cynthianixon #kristindavis #pokračovanie #sarahjessicaparker #seriál #sexvmeste