Craig David a MNEK vydali spolu nový emotívny singel „WHO YOU ARE“.

Je dôležité prijať samého seba, iba tak nás môžu prijať ostatní. Každý z nás je iný, jedinečný a krásny. V piesni obaja umelci spievajú o podpore a povzbudení, aby ľudia žili autenticky, v prítomnosti.

Craig David je britský spevák, rapper, DJ, skladateľ a hudobný producent. Preslávil sa v roku 1999, keď sa objavil na singli „Re-Rewind“ od Artfula Dodgera. Jeho debutový štúdiový album vyšiel v roku 2000 a v roku 2018 vydal siedmy album s názvom „The Time Is Now“. Na svojich piesňach spolupracoval s viacerými umelcami napr. Jay Sean, Sting, JP Cooper, Bastille a mnoho iných. Jeho najznámejšie single sú „Heartline“, „Insomnia“, „Walking Away“ a iné. David bol nominovaný na štrnásť cien Brit Awards a dvakrát získal nomináciu na cenu Grammy, za najlepší mužský popový vokálny výkon.

MNEK je umelecké meno britského speváka, skladateľa a hudobného producenta, celým menom Uzoechi Osisioma „Uzo“ Emenike. Básne a piesne začal písať už v ôsmych rokoch. Jeho debutový a zatiaľ jediný štúdiový album „Language“ vyšiel v roku 2018. Na svojom konte má spoluprácu so Zara Larsson, Little Mix, Dua Lipa, Clean Bandit a mnoho iných umelcov. Jeho známe piesne sú „Head & Hard“, „Girfliend“, „Tongue“ a iné. Bol nominovaný na cenu Grammy a získal Cenu ASCAP Vanguard.

Spoločnú pieseň „Who You Are“ dvoch talentovaných spevákov si môžete vypočuť nižšie.

Viac o téme: #craigdavid #MNEK #novinka #singel #whoyouare