V akčnom fantasy filme „MORBIUS“ uvidíte známeho herca a speváka Jareda Leta, na rozhraní dobra a zla.

Hranica medzi hrdinom a zloduchom môže byť veľmi tenká. Najmä vtedy, ak vo vašom tele prebýva neznáma, nebezpečná a extrémne silná moc, ktorá vás postupne začína ovládať.

„Morbius“ je postava, ktorá figuruje v komiksoch vydavateľstva Marvel Comics zo sveta Spider-Mana. Film režíroval švédsky režisér a scenárista Daniel Espinosa, ktorý mal na starosti aj horor Life. V hlavnej postave snímky „Morbius“ uvidíme amerického herca a speváka Jareda Leta, ktorý aktuálne pôsobí v skupine 30 Seconds To Mars.

Uznávaný doktor Michael Morbius (Jared Leto) trpí vzácnou a smrteľnou krvnou chorobou. Napriek tomu, že sa pohybuje v odbore medicíny, nedokáže vyvinúť a nájsť liek pre seba i pre druhých, ktorí trpia smrteľnou chorobou. Doktor Morbius sa dmieta vzdať a prijať svoj osud. Rozhodne sa k zúfalému a riskantnému činu, prijme nebezpečný liek. Na prvý pohľad sa zdá, že zabral a Michael je vyliečený. Opak je pravdou, liek je pravdepodobne nebezpečnejší, než samotná krvná choroba. Michael sa správa divne, nielenže je vyliečený, ale zrazu je super rýchly, silný a niečo v ňom doslova prahne po krvi. Stáva sa smrtiacim a ohrozuje seba aj druhých. Čo v skutočnosti prijal do svojho tela?

Napínavý fantasy film „Morbius“ príde do kín 28. januára 2022. Zatiaľ si môžete nižšie pozrieť trailer a dve tváre experimentujúceho doktora Morbiusa.

Viac o téme: #danielespinosa-akcny #fantasy #jaredleto #marvelcomics #morbius