Vianočné prekvapenie od Oteckov, Exkluzívny Silvester s Adelou a množstvo noviniek aj na VOYO.

Lukáš Kočišek, MARKÍZA - SLOVAKIA, spol. s r.o.

Široký výber klasických vianočných rozprávok a rodinných filmov, atraktívnych premiér, ale aj vianočný špeciál seriálového hitu Oteckovia a naozaj Exkluzívny Silvester na Markíze, obľúbená vianočná romantika na Doma a poriadne „nadupané“ Vianoce plné akcie aj humoru na Dajto. A k tomu ešte bohatá dávka zaujímavých noviniek na VOYO.

„Vianočná a silvestrovská programová nádielka na staniciach skupiny Markíza bude skutočne štedrá a žánrovo pestrá, aby si z nej mohol každý člen rodiny vybrať to, čo ho baví,“ povedala programová riaditeľka skupiny Markíza Silvia Majeská. „Nemôžem opomenúť ani čoraz obľúbenejšiu streamovaciu službu VOYO, v rámci ktorej pokračujeme v neustálom posilňovaní ponúkaného obsahu,“ dodala.

Vianoce na Markíze vás bavia
Televízia Markíza si pre divákov aj tieto Vianoce pripravila rozmanitú programovú ponuku, presne v súlade s tohtoročným sloganom „Vianoce vás bavia“. Ten primárne odkazuje na kultovú rodinnú komédiu S tebou mě baví svět, ktorú si diváci po trojročnej prestávke budú môcť opäť vychutnať na obrazovkách Markízy, a to konkrétne v stredu 22. decembra o 20:30 hod.

Na Štedrý deň, v piatok 24. decembra, nebudú chýbať neodmysliteľné vianočné klasiky ako Perinbaba (17:05 hod.), Mrázik (19:15 hod.), či Pelíšky (20:55 hod.). Príjemné prekvapenie je pripravené pre všetkých fanúšikov podvečerného seriálového hitu Oteckovia. So začiatkom 19:00 hod. si budú môcť pozrieť špeciálnu vianočnú epizódu s príznačným názvom Oteckovia – Vianočné prekvapenie, ktorá bude plná humorných rodinných vianočných situácií, ale aj silných emócií.

Zvyšné sviatočné dni sa budú niesť v znamení veľkých filmových premiér. Na Prvý sviatok vianočný, v sobotu 25. decembra, poteší malých aj veľkých o 20:30 hod. novinkový ruský rodinný film Rozprávková cesta koníka Hrbáčika a Druhý sviatok Vianočný, nedeľa 26. decembra, bude taktiež o 20:30 hod. patriť návratu fenoménu Pokémon v premiére rodinnej komédie Pokémon: Detektív Pikachu.

Všetci milovníci legendárnej komediálnej trilógie režiséra Zdeňka Trošku Slunce, seno… si budú môcť svoje obľúbené filmy pozrieť netradične vo vianočnom období, od 20. decembra obsadia tri pondelkové večery so začiatkom o 20:30 hod. Predvianočné dni divákom spríjemnia aj filmy ako Posledné Vianoce (utorok 21. decembra o 20:30 hod.), Takmer dokonalé Vianoce (utorok 21. decembra o 22:55 hod.), Pyšná princezna (štvrtok 23. decembra o 17:30 hod.), či Piadinôžka (štvrtok 23. decembra o 20:30 hod.). Medzi sviatkami a Silvestrom prinesie Markíza ďalšie klasiky ako Jak vytrhnout velrybě stoličku (pondelok 27. decembra o 17:10 hod.) a Jak dostat tatínka do polepšovny (utorok 28. decembra o 17:00 hod.).

Vianočnú programovú ponuku osviežia aj ďalšie atraktívne filmové premiéry ako Snežná hliadka (štvrtok 23. decembra o 15:20 hod.), Bohovia Egypta (štvrtok 23. decembra o 22:30 hod.), Ples s princeznou (sobota 25. decembra o 22:40 hod.), Lovecká sezóna: Strachopud (nedeľa 26. decembra o 13:00 hod.), Poľovačka na Santu (nedeľa 26. decembra o 22:30 hod.), či Nebo je pre všetkých (streda 29. decembra o 20:30 hod.).

So silnými premiérovými filmami vstúpi Markíza aj do nového roka 2022, v sobotu 1. januára o 20:30 hod. odvysiela česko-slovenskú romantickú komédiu Bábovky a v nedeľu 2. januára o 20:30 hod. ruský dobrodružný film Duelant.

Romantické Vianoce na Doma
Televízia Doma aj tento rok prinesie svojim divákom množstvo premiér romanticky ladených rodinných filmov s vianočným nádychom, ktoré sa každoročne tešia mimoriadnej diváckej obľube. Už od 14. decembra si vianočné romantické filmy budú môcť vychutnávať každý jeden večer v týždni so začiatkom o 20:30 hod.

Sviatočné obdobie divákom spríjemnia tituly ako Vysnívané Vianoce (pondelok 20. decembra), Tajný Santa (utorok 21. decembra), Vianoce s princom (streda 22. decembra), Vianoce s princom: Kráľovská svadba (štvrtok 23. decembra), Popoluška (sobota 25. decembra), Moderná Snehulienka (nedeľa 26. decembra), Vianočná výmena (pondelok 27. decembra), Kráľovské Vianoce (utorok 28. decembra), Vianoce na vidieku (streda 29. decembra), či Vianočný bál (štvrtok 30. decembra).

Štedrý večer, piatok 24. december, sa na Doma bude niesť v znamení skvelej zábavy so špeciálnymi vydaniami obľúbenej Chart Show (19:00 hod.) z posledných dvoch rokov. Doplní ich výnimočný Vianočný koncert Lucie Bílej (23:20 hod.).

Nadupané Vianoce na Dajto
Televízia Dajto ponúkne aj počas vianočného a novoročného obdobia výber tých najlepších akčných a dobrodružných filmov v hlavných úlohách s najväčšími hviezdami žánru. A že tieto Vianoce budú skutočne „nadupané“, potvrdia trilógie Expendables: Nezničiteľní (štvrtok 23. – sobota 25. decembra o 20.30 hod.), Rambo (nedeľa 26. decembra od 20:30 hod.), ale aj ďalšie kinohity ako John Wick 2 (streda 22. decembra o 20:30 hod.), 96 hodín (piatok 24. decembra o 22:30 hod.), 96 hodín: Odplata (sobota 25. decembra o 23:00 hod.), Červená horúčava (pondelok 27. decembra o 20:30 hod.), či Mechanik zabijak (utorok 28. decembra o 20:30 hod.)

Skvelú zábavu zas sprostredkujú počas celých vianočných sviatkov počas dňa špeciálne vianočné epizódy obľúbených komediálnych seriálov Priatelia, Teória veľkého tresku a Dva a pol chlapa.

Exkluzívny Silvester na Markíze, filmová nádielka na Doma a Dajto
Ani tento rok nebude na obrazovkách TV Markíza chýbať špeciálny silvestrovský program, ktorý 31. decembra od 20:30 hod. ponesie názov Exkluzívny Silvester a až do polnoci prinesie to najlepšie nielen z obľúbenej Chart Show, ale tiež z ďalších populárnych šou SuperStar a 2 na 1. Diváci si budú môcť pripomenúť najvtipnejšie momenty, najkrajšie emócie, pamätné hudobné vystúpenia, či najatraktívnejších zahraničných hostí.

Moderátorka Adela Vinczeová v štúdiu privíta hostí, ktorí rozhodne majú čo povedať k jednotlivým formátom, keďže sú ich neoddeliteľnou súčasťou – Juraja Čurného (hudobný expert a autor rebríčkov Chart Show), Dana Dangla (spoluautor a moderátor 2 na 1) a Mariána Čekovského (porotca SuperStar). Diváci sa môžu tešiť aj na naozaj originálne stvárnenie hitu Myslím, že môže byť od IMT Smile v podaní Mariána Čekovského, Adely Vinczeovej a Dana Dangla.

Televízia Doma si na silvestrovský večer pripravila úspešné české romantické komédie Líbáš jako Bůh (20:30 hod.) a Líbáš jako ďábel (23:10 hod.). Silvester na Dajto sa tradične ponesie v znamení akcie a dobrodružstva vďaka filmom Neľútostný pomstiteľ (20:30 hod.) a Justice League (22:30 hod.).

Vianoce plné noviniek na VOYO
Bohatá vianočná nádielka čaká aj na predplatiteľov najobľúbenejšej slovenskej streamovacej služby VOYO. Svojej premiéry sa dočká šesťdielny komediálny seriál Vegani a jelita, ktorý je scenáristickým debutom českého herca Michala Isteníka. Seriál sa už publiku stihol predstaviť na medzinárodnom festivale Serial Killer a od 17. decembra si ho exkluzívne budú môcť pozrieť všetci predplatitelia VOYO.

V prémiovej ponuke VOYO nebude chýbať ani filmový hit Deníček moderního fotra s Jiřím Mádlom a Terezou Rambou v hlavných úlohách alebo prvá séria oceňovaného seriálu Veľká, satirickej komediálnej drámy o vzostupe Kataríny Veľkej z outsiderky k najdlhšie vládnucej panovníčke v histórii Ruska. Milovníkom reality šou VOYO pod stromček nadelí premiérovú 10. sériu americkej verzie Zámeny manželiek.

Viac o téme: #Silvester #tvmarkiza #Vianoce #VOYO