Kapela Sám Sebou a Barbora Piešová v krásnej Vianočnej skladbe “Na Vianoce”.

Mgr. Matúš Fifik

Kapela Sám Sebou v spolupráci s poslednou víťazkou Superstár Barborou Piešovou vydávajú spoločný Vianočný singel, ktorý zažíva skvelý úspech.

Prvotný nápad pre vytvorenie vianočnej skladby som dostal pred rokom na Vianoce. Melódiu piesne som si nahral na telefón, no až niekedy v septembri tohto roku sme sa spolu s našim textárom Ferim Pavlom do toho pustili. Myslím, že sa nám podarilo vytvoriť krásnu pieseň, s peknou myšlienkou, že rodina a priatelia sú ten najväčší vianočný darček. Hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

V skladbe hosťuje skvelá speváčka Barobra Piešová.
„Baške sme napísali na instagrame, či nemá zájem si spolu s nami zaspievať. Poslali sme jej demo verziu skladby, ktorá sa jej páčila a o pár dni sme sa už stretli v štúdiu. Musím povedať, že Baška to zaspievala výborne a pieseň posunula na úplne iný level. Čo je hlavné, že sme si veľmi sadli aj ľudsky, čiže celá táto spolupráca bola úplne spontánna vo výbornej priateľskej atmosfére,“ pokračuje Matúš.

O videoklip sa postaral talentovaný Raymond Petrík.
„Klip sme natáčali na chate, kde sme si už takto vopred vytvorili vianočnú atmosféru. Rajo spolu so svojou priateľkou Viki vytvorili krásny videoklip, ktorý zachytáva to podstatné na Vianociach. Celkovo túto spoluprácu hodnotíme veľmi pozitívne a dúfame, že sa bude videoklip ľuďom páčiť,“ dodal Matúš Fifik.


Sám Sebou

Kapela Sám Sebou pochádza z Jamníka a na konte má 4 štúdiové albumy. Kapelu tvoria bratia Fifikovci Matúš a Marek, bratranec Róbert Faith a textár František Pavol. Medzi najväčšie hity kapely patria skladby V šťastí aj nešťastí, Znova sa zamiluj, Načom záleží, Či Mám ťa rád, ktoré dosiahli niekoľko miliónové videnia na YouTube.

Viac o téme: #barborapiesova #novinka #samsebou #singel