Miniséria HBO ZÁHRADNÍCI bude mať premiéru 8. decembra.

Bohuš Mäsiarčik, Top Of Mind

Štvordielna miniséria z dielne HBO ZÁHRADNÍCI (LANDSCAPERS) v hlavných úlohách s držiteľkou prestížnej ceny Emmy Oliviou Colman (Favoritka, Koruna) a Davidom Thewlisom (Asi to ukončím, Fargo), ktorý bol na túto cenu rovnako nominovaný, bude mať premiéru v STREDU 8. decembra na HBO a bude k dispozícii na streamovacej službe HBO GO.

Miniséria ZÁHRADNÍCI inšpirovaná skutočnými udalosťami rozpráva jedinečný milostný príbeh zdanlivo obyčajných britských manželov Chrisa a Susan Edwardsových (Thewlis a Colman), ktorí sa ocitnú uprostred pozornosti pri vyšetrovaní neobyčajného prípadu po tom, čo sú na záhrade domu v Nottinghame nájdené dve mŕtve telá. Tento pozoruhodný príbeh o láske a fantázii od scenáristu Eda Sinclaira vznikol pod taktovkou režiséra Willa Sharpa (The Electrical Life of Louis Wain, Flowers).

Ďalej účinkujú: Kate O’Flynn (Dieťa Bridget Jonesovej), Dipo Ola (We Hunt Together), Samuel Anderson (Šprti), David Hayman (Chlapec v pruhovanom pyžame), Felicity Montagu (I’m Alan Partridge) a Daniel Rigby (Eric a Ernie, Flowers).


HBO

Minisériu ZÁHRADNÍCI produkuje spoločnosť SISTER v spolupráci so South of the River Pictures, HBO a Sky Studios. Producentmi sú: Jane Featherstone a Chris Fry zo spoločnosti SISTER a Ed Sinclair a Olivia Colman zo spoločnosti South of the River Pictures. Producentkou minisérie ZÁHRADNÍCI je Katie Carpenter a režisérom a zároveň producentom je Will Sharpe.

Viac o téme: #davidthewlis #dráma #komédia #krimi #Landcapers #oliviacolman #Záhradníci