Bruce Campbell sa vracia v hororovej komédii „Ash vs. Evil Dead“.

Bohuš Mäsiarčik, Top of Mind

Ash je lovec príšer, ktorému sa posledných 30 rokov darilo vyhýbať zodpovednosti aj teroru neživého zla. Keď sa však rozšíri vražedná epidémia hroziaca zničením ľudstva, Ash je donútený postaviť sa démonom – svojim vlastným aj tým skutočným.

Bruce Campbell sa vracia v úlohe Asha – doplňovača tovaru, starnúceho zvodníka a lovca príšer vyzbrojeného motorovou pílou. Posledných 30 rokov sa mu úspešne darilo vyhýbať sa zodpovednosti, dospelosti aj teroru neživého zla. Keď sa však rozšíri vražedná nákaza hroziaca zničením celého ľudstva, Ash je nakoniec donútený postaviť sa démonom – svojim vlastným aj tým skutočným.

V seriáli sa ďalej predstaví Lucy Lawlessová ako tajomná Ruby; Ray Santiago v úlohe idealistického prisťahovalca Pabla Simona Bolivara; Dana DeLorenzová ako Kelly Maxwellová, vrtošivá divoška, ktorá sa snaží utiecť pred svojou minulosťou; a Jill Marie Jonesová ako Amanda Fisherová, neuznaná michiganská policajtka, rozhodnutá nájsť nášho antihrdinu Asha a dokázať, že je zodpovedný za hroznú vraždu jej partnera.

Viac o téme: #ashvs-evildead #HBOGO