Slogan „To pozeráš, čo práve čítaš!“ vás zavedie ku kvalitným mediálnym zážitkom.

Tento článok bol pripravený v spolupráci so značkou Orava.

Vianoce sú pred dverami a dlhé zimné večery patria multimediálnej zábave. Či už ste zvyknutí na sledovanie filmov, seriálov a rôznych televíznych šou, alebo sa vaša zábava skôr obracia virtuálnym smerom, v každom prípade príjemné strávenie tohto času zabezpečí hlavne kvalitná technika.

Ak ste fanúšikom hier, určite si dávate záležať na dobrom vybavení, vďaka ktorému si dokonale vychutnáte hodiny pri počítači alebo konzole. Výber slúchadiel netreba podceňovať, potrebujete totiž čo najpohodlnejšie a pritom výkonné zariadenie pre maximálny zážitok.

Orava po bezdrôtových Bluetooth slúchadlách prichádza potešiť aj herných nadšencov, tentoraz s klasickými káblovými slúchadlami, ktoré sú však špičkovou triedou medzi hernými slúchadlami. LiveBass-2 sú dostupné v dvoch atraktívnych farbách a v obľúbenom uzavretom dizajne s dynamickými reproduktormi, ktorý zaručí čistý a exteriérom nerušený zvuk. Sú ideálne na hranie v miestnosti s inými ľuďmi, ktorí sa vzájomne nebudú rušiť. Rozhodne ich oceníte aj v prípade, že milujete nočné sledovanie filmov, keď všetci spia, pretože prehrávaný zvuk vôbec neprenikne mimo slúchadiel, zatiaľ čo vy si ho užijete v najvyššej kvalite.

Aj vy môžete stráviť svoje dlhé zimné večery kvalitne. Obdarujte seba, alebo svojich blízkych kvalitnými hernými slúchadlami a zapojte sa do súťaže o skvelý Orava FULL HD ANDROID SMART LED televízor s WiFi!

Kúpte si v e-shope orava.eu jedno z týchto audio zariadení:

  • Herné slúchadlá s mikrofónom Livebass-2 R Gaming
  • Bluetooth reproduktor 20W Crater-4
  • Bluetooth reproduktor 9 W Crater-6 GB
  • Bluetooth reproduktor 5W Crater-8 Blue
  • Gramofón s Bluetooth RR-41

A je to! To či bude telka práve vaša, sa dozviete 17. decembra 2021!

Čas sa kráti, tak už neváhajte ani chvíľu. Darujte si parádny zvuk aj dokonalý obraz priamo pod stromček. Výhra na vás čaká v e-shope orava.eu/sk/sutaz.

Viac o téme: #bluetoothreproduktor #gramofonsbluetoothrr #hernesluchadla #livebass2rgaming #multimedialnazabava #Orava #suťaž