Dlhá cesta obľúbeného gangu bankových zlodejov v seriáli Money Heist je na konci.

radiotimes com

Posledné epizódy Money Heist sú už k dispozícii na Netflixe a tým sa príbeh profesora a jeho gangu vykrádajúceho banky dramaticky končí.

Kriminálna dráma pochádzajúca zo Španielska sa stala medzinárodnou senzáciou a zhromaždila zástupy zarytých fanúšikov. To je dôvod, prečo bol tento záver tak vrúcne očakávaný, pričom diváci chceli zistiť, či seriál bude mať šťastný koniec, alebo či ešte viac členov príde v banke o život.

Ak je vám smutno, že sa lúčite s napínavou šou, nezúfajte; Netflix odhalil, že vyvíja spin-off sériu Money Heist podľa postavy Berlina (Pedro Alonso). Sociopatický zlodej sa stal obľúbencom fanúšikov napriek svojej veľmi pochybnej morálke a zostal veľkou súčasťou seriálu aj napriek skoršej smrti v druhom diele. Je logické, že jeho nadchádzajúci spin-off sa bude odohrávať v podobnom časovom období, aké bolo preskúmané v retrospektíve piatej série Money Heist, ktorá predstavila jeho odcudzeného syna Rafaela (Patrick Criado).


Netflix

Ďalšie pokračovania seriálu nebudú. Álvaro Morte sa zdá byť neoblomný a tvrdí, že toto je posledný výstup pre väčšinu obsadenia Money Heist. „Šou sa blíži ku koncu vtedy, keď má byť koniec,“ povedal. „Je to ideálny čas. Postavy už nemôžeme vyžmýkať, zobrali sme z nich to najlepšie a myslím si, že je naozaj múdre rozhodnutie zastaviť to tu.“

Posledných päť epizód Money Heist je k dispozícii na streamovanie na Netflixe od 3. decembra 2021.

Viac o téme: #akčný #dráma #krimi #lacasadepapel #moneyheist #Netflix #seriál #triler