SARAH vydava debutový album a pieseň so zábavným videoklipom Opäť sú Vianoce!

PR/BRAND MANAŽÉR JANA TRELLOVÁ / RUKA HORE

Mladá, iba 11 ročná speváčka chce poukázať na dnešnú ťažkú dobu pre deti a teenagerov a pomôcť im svojimi piesňami, preklenúť ťažšie obdobie!

SARAH vydáva svoj prvý debutový singel Opäť sú Vianoce!, ktorým upriamuje pozornosť zábavným spôsobom na Vianoce, také aké sú v realite, plné zhonu a stresov :), ale vždy na konci dňa pri Štedrej večeri sú všetci usmiatí a spokojní.

Skladba vychádza aj s milým a zábavným videoklipom, ktorým sa tvorcovia snažia tému Vianoc odľahčiť zábavným spôsobom. Mladá speváčka sa veľmi šikovne zhostila postavy vo videoklipe a podarilo sa zachytiť reálne Vianoce so šťastným koncom. „Veľmi dobre sa so Sarah pracovalo, je šikovná, chápe veci na prvú,“ potvrdil nám známy režisér Michal Nemtuda.

Speváčka sa okrem hudobnej kariéry venuje aktívne aj dabingu a bude ju môcť počuť v rôznych detských seriálových rozprávkach alebo filmoch.


SARAH

Dnes vychádza novinka, ktorá predznamenáva nový projekt v spolupráci s Michalom Nemtudom a Adamom Miščíkom. O myšlienke songu, aj o pripravovanom projekte SARAH povedala: „Skladba Opäť sú Vianoce je v modernom štýle a veľmi príjemne sa mi naspievala. Aj čo sa týka hudby a formy skladby. Adam sa veľmi dobre ujal skladby a výborne spracoval ten pocit a ako sa hovorí „sound“, ktorý sme chceli. Spievam o tom, že Vianoce a aj táto doba nemusia byť podľa našich predstáv, ale vždy sa to dá vyriešiť a všetko sa na dobré obráti… Je to začiatok projektu, na ktorý sa už veľmi teším, mal by pomáhať rôznym deťom alebo komunitám, ale to je všetko, čo k nemu zatiaľ môžem povedať. Chcela by som deti, teenagerov a ľudí povzbudiť k tomu, aby sa nebáli rozprávať sa o ťažkých témach dnešnej doby.

Buďme hlavne spokojní s tým čo máme a všetko bude nakoniec v poriadku. Prajem Vám veľa zdravia, šťastia, lásky v rodine počas Vianoc a dúfam, že vám pieseň Opäť sú Vianoce vyčarí úsmev! A všetko dobré Vám želám do Nového roku 2022!“

Viac o téme: #album #novinka #opatsuvianoce #sarah #singel