Romantický film „VIANOCE V HOMESTEAD“ vám ukáže ako znovu uveriť svojim citom.

Tadeáš Kurka, MARKÍZA

Homestead je malé idylické mestečko v Iowe, ktorého obyvatelia oslavujú každoročne vianočné sviatky celých dvanásť dní vo sviatočne vyzdobených uliciach. Starostom je tu Matt, ktorý sa momentálne so svojou sestrou Zoe stará o chod rodinného penziónu Homestead Lodge, pretože ich rodičia odišli na cesty. Matt je vdovec a má desaťročnú dcéru Sophiu, ktorú zbožňuje.

Vianočnú pohodu mestečka sa ale chystá tento rok narušiť filmový štáb, ktorý tu má točiť film so slávnou hviezdou Jessicou McEllis. Ďalšou hviezdou filmu je Jessicin bývalý manžel Vince Hawkins, ktorý sa zjavne nechce zmieriť s tým, že už s Jessicou netvorí pár. Jessica sa ubytuje v penzióne, k nesmiernej radosti malej Sophie, ktorá ju obdivuje, a čoskoro si získa aj sympatie Matta, ktorý bol spočiatku proti tomu, aby sa do mesta nasťahoval filmový cirkus a kazil im tradičné Vianoce.

Sympatie sú obojstranné a čoskoro prerastajú v niečo viac, aj keď vznikajúci vzťah komplikuje žiarlivý Vince, nepríjemní novinári aj sama Jessica, ktorá sa po predchádzajúcej nedobrej skúsenosti nechce viazať. Svojim citom ale dá nakoniec priechod v záverečnej scéne filmu. Úplne sa odchýli od scenára po tom, čo si uvedomila, že si neželá nič iné ako zostať v Homesteade s Mattom…

Viac o téme: #vianocevhomestead #VOYO